Gie_N_koV Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Moje pierwsze gry na moim pierwszym komputerze. Mam je nawet zainstalowane na komputerze ale tylko ReVolta bo 4x4 Evolution nie mam. ReVolt do dzisiaj mnie zadziwia swoją fajną grafiką i pomysłem. Nawet ostatnio się połączyłem z tatą i gramy razem na sieci .Więcej o grze:4x4 EvolutionGra z 2000 roku (pierwszy komputer w 2002 więc to był hit), wyścigi terenowe, mnie jako małolata wciągnęły na bardzo długo. Sporo pojazdów, jak na dzisiejsze czasy cienka oprawa graficzna ale nie liczy się wygląd tylko grywalność.ReVoltWersja do pobrania (LEGAL)Gra z 1999 ale z (wg. mnie) ładniejszą oprawą graficzną. W grze sterujemy samochodzikami na pilota, pojazdów jest bardzo dużo, każdy ma inne statystyki. Kilkanaście tras, 4 poziomy trudności, 6 trybów rozgrywki - także przez internet. Do grania przez internet służy odpowiedni program - RV House. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 No i o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, jak nie znasz, nie słyszałeś to nie graj ale polecam, te gry jak się nie mylę to można pobrać za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Napisałbyś coś więcej o tych grach. a nie piąte przez dziesiąte. Treść ni przypiął, ni wypiął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A może zapiął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatA może zapiął?A może zaczniesz w końcu pisać wiadomości wnoszące coś do tematu oprócz silenia się na bycie śmiesznym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 @Pshem owned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 CytatCytatA może zapiął?A może zaczniesz w końcu pisać wiadomości wnoszące coś do tematu oprócz silenia się na bycie śmiesznym?Wiem, że jestem wybitnie nie śmieszny, nie potrzebuję potwierdzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi