Vilgefortz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 http://www.newgrounds.com/audio/listen/293202Chciałbym przedstawić Wam kilka utworów które stworzyłem. Nie wszystkie są aktualne (nie chciało mi się poprawiać błędów ^^'), ale mimo tego zapraszam do oceniania i proszę o konstruktywną krytykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Naprawde swietne kawalki. Pogratulowac Calkiem niezle komponowalyby sie w tlo jakiejs gry lub programu dokumentalnego.PS. Na jakim sprzecie/oprogramowaniu je stworzyles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dzięki W przyszłości mam w planach wstąpienie na Akademie Muzyczną, ale niestety muszę się najpierw nauczyć gry na pianinie ^^' Cakewalk Sonar 8East West Quantum Leap Symphonic Orchestra (Silver Edition, o ile dobrze pamiętam)EWQL StormdrumsNative Instruments Symphonic ChoirsEdirol OrchestralEWQL Colossus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Sonar 8, to swietny program. Sam go rowniez posiadam i garsc roznych Vst. Poki co to eksploruje mozliwosci i eksperymentuje tworzac dzwieki. Jeszcze musze sobie sprawic klawiature sterujaca, i nauczyc sie grac bo praca na klawiaturce i recznym "malowaniu" jest zbyt uciazliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Polecam zaznajomienie się z teorią muzyki, bardzo pomaga. Ja też nie posiadam klawiatury sterujacej, poprostu przyzwyczaiłem się i nie przeszkadza mi to A oprócz komponowania, grasz na jakimś instrumencie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Jak siedze lowiac ryby to gram bluesy na harmonijce ustnej Mysle tak, by zabrac sie w przyszlosci za gitare.Heh, myslalem ze kolega wytworzyl te dzwieki z pomoca jakiegos niezlego keyboarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Odsłuchałem wszystkie utwory. Bardzo dobre, chętnie posłuchałbym więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Na dobrego keyboarda niestety nie mam już pieniędzy ^^' Gitara to bardzo ciekawy instrument - w zależonści od tego co się chce grać, można dostosować sobie czas treningu i jego rodzaj. Skoro grasz na harmonijce, to z pewnością spodobałaby Ci się gra akordami na gitarze akustycznej Ewentualnie możesz się też wziąć za gitarę klasyczną, bo to też bardzo miły dla ucha instrument. No i zajmuje mniej miejsca niż akustyk ^^Ja póki co męczę gitarę elektryczną - w przyszłości chciałbym tworzyć Metal Symfoniczny, ale do tego brakuje mi jeszcze wielu lat treningu. Ale najważniejsze to się nie poddawać - początki są trudne, ale z biegiem czasu coraz bardziej widać postępy.Nowy utwór zacznę prawdopodobnie w piątek. Yacek, dzięki za opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja używam na gitarkę GP-5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Gitara klasyczna?! Aua... Toż to klasykę na tym można grać tylko ;p. Poza tym, to nieprawda, że zajmuje mniej miejsca niż akustyk... No chyba, że mówimy o takich byczych pudłach! Jednak jest naprawdę sporo pudeł akustycznych z wyciętym korpusem. Ja nawet takie bardziej preferuje (nie lubię trzymać w ręku kłody ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 CytatGitara klasyczna?! Aua... Toż to klasykę na tym można grać tylko ;p. Poza tym, to nieprawda, że zajmuje mniej miejsca niż akustyk... No chyba, że mówimy o takich byczych pudłach! Jednak jest naprawdę sporo pudeł akustycznych z wyciętym korpusem. Ja nawet takie bardziej preferuje (nie lubię trzymać w ręku kłody )\@Mani, ja posiadam Yasmine - el. akustyka(taka fajna gitarka z wycięciem i ze stroikiem elektronicznym.(który później zakupiłem i u lutnika zainstalowałem)Zakupiłem 2 lata temu "piecyk" mini. Fender 15W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Ja tam swoim sprzętem nie będę się chwalić A ta piętnastka, to do akustyka nie? Czy do elektryka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 CytatJa tam swoim sprzętem nie będę się chwalić A ta piętnastka, to do akustyka nie? Czy do elektryka?A do tej i do tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To tak średnio trochę... Inna charakterystyka pieca... Ale cóż, każdy czego innego wymaga :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi