Jump to content

Vilgefortza utwory dłuższe i krótsze

Vilgefortz
 Share

Recommended Posts

Dzięki 😀 W przyszłości mam w planach wstąpienie na Akademie Muzyczną, ale niestety muszę się najpierw nauczyć gry na pianinie ^^'

Cakewalk Sonar 8

East West Quantum Leap Symphonic Orchestra (Silver Edition, o ile dobrze pamiętam)

EWQL Stormdrums

Native Instruments Symphonic Choirs

Edirol Orchestral

EWQL Colossus

Na dobrego keyboarda niestety nie mam już pieniędzy ^^' Gitara to bardzo ciekawy instrument - w zależonści od tego co się chce grać, można dostosować sobie czas treningu i jego rodzaj. Skoro grasz na harmonijce, to z pewnością spodobałaby Ci się gra akordami na gitarze akustycznej 😀 Ewentualnie możesz się też wziąć za gitarę klasyczną, bo to też bardzo miły dla ucha instrument. No i zajmuje mniej miejsca niż akustyk ^^

Ja póki co męczę gitarę elektryczną - w przyszłości chciałbym tworzyć Metal Symfoniczny, ale do tego brakuje mi jeszcze wielu lat treningu. Ale najważniejsze to się nie poddawać - początki są trudne, ale z biegiem czasu coraz bardziej widać postępy.

Nowy utwór zacznę prawdopodobnie w piątek. Yacek, dzięki za opinię 😀

Gitara klasyczna?! Aua... Toż to klasykę na tym można grać tylko ;p. Poza tym, to nieprawda, że zajmuje mniej miejsca niż akustyk... No chyba, że mówimy o takich byczych pudłach! Jednak jest naprawdę sporo pudeł akustycznych z wyciętym korpusem. Ja nawet takie bardziej preferuje (nie lubię trzymać w ręku kłody 😀 )

Cytat

Gitara klasyczna?! Aua... Toż to klasykę na tym można grać tylko ;p. Poza tym, to nieprawda, że zajmuje mniej miejsca niż akustyk... No chyba, że mówimy o takich byczych pudłach! Jednak jest naprawdę sporo pudeł akustycznych z wyciętym korpusem. Ja nawet takie bardziej preferuje (nie lubię trzymać w ręku kłody 😀 )

\

@Mani, ja posiadam Yasmine - el. akustyka(taka fajna gitarka z wycięciem i ze stroikiem elektronicznym.(który później zakupiłem i u lutnika zainstalowałem)

Zakupiłem 2 lata temu "piecyk" mini. Fender 15W.