Jump to content

Życzenia świąteczne.

Centaur041
 Share

Recommended Posts

Witam.

Z racji tego że zbliżają się kolejne święta Bożonarodzeniowe, a i wkrótce Nowy 2010 rok, więc wpadłem na pomysł założenie tego tematu, by Nam wszystkim i nowo-przybyłym służył do niesienia pozytywnej energii miłości oraz życzliwości dla każdego.

A skoro tak to jako pierwszy(nie od początku na tym Forum. 😀 ) użytkownik

pozwolę sobie złożyć Wam wszystkim życzenia zdrowych, pogodnych, nastrojowych i pomyślnych

świąt Bożego Narodzenia, oraz bardziej optymistycznego i sympatyczniejszego od starego, Nowego 2010 Roku.

Aby się spełniały tylko te wizje na przyszłość, które nas wzmocnią duchowo i intelektualnie w dobie nadchodzącego już wkrótce XXII w.😀

Pozdrawiam.😀

Ja Wam wszystkim dziękuję za wyrozumiałość, za wszelką pomoc jaką otrzymałem, i życzę Wam wszystkim wesołych, radosnych i pogodnych świąt 😀 . Aha a jako moje postanowienie noworoczne postanawiam pisać bardziej zrozumiale i zastanawiać się 10 razy zanim coś napiszę.

No cóż, może nie jestem na tym forum od dawna, ale bardzo mi się tu podoba i prawdopodobnie zostanę na dłużej (chociaż nie piszę zbyt dużo 😀 ). W każdym razie : Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i żeby wam nigdy nie zabrałko Kosmicznej Wódki życzy Vilgefortz ^^

• 2 weeks later...

Ponieważ już Święta za pasem (nie należy się sugerować wystrojem w centrach handlowych, bo tam już święta od miesiąca), czas na życzenie:

Życzę Wszystkim, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Odpoczynku od codziennych problemów, miłych spotkań w gronie rodzinnym i dużo prezentów.