Centaur041 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam.Z racji tego że zbliżają się kolejne święta Bożonarodzeniowe, a i wkrótce Nowy 2010 rok, więc wpadłem na pomysł założenie tego tematu, by Nam wszystkim i nowo-przybyłym służył do niesienia pozytywnej energii miłości oraz życzliwości dla każdego.A skoro tak to jako pierwszy(nie od początku na tym Forum. ) użytkownikpozwolę sobie złożyć Wam wszystkim życzenia zdrowych, pogodnych, nastrojowych i pomyślnychświąt Bożego Narodzenia, oraz bardziej optymistycznego i sympatyczniejszego od starego, Nowego 2010 Roku.Aby się spełniały tylko te wizje na przyszłość, które nas wzmocnią duchowo i intelektualnie w dobie nadchodzącego już wkrótce XXII w.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Ja Wam wszystkim dziękuję za wyrozumiałość, za wszelką pomoc jaką otrzymałem, i życzę Wam wszystkim wesołych, radosnych i pogodnych świąt . Aha a jako moje postanowienie noworoczne postanawiam pisać bardziej zrozumiale i zastanawiać się 10 razy zanim coś napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 No cóż, może nie jestem na tym forum od dawna, ale bardzo mi się tu podoba i prawdopodobnie zostanę na dłużej (chociaż nie piszę zbyt dużo ). W każdym razie : Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt i żeby wam nigdy nie zabrałko Kosmicznej Wódki życzy Vilgefortz ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 To ja się dorzucam, wszystkiego najlepszego, pomyślnych bojów i wesołych świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Ponieważ już Święta za pasem (nie należy się sugerować wystrojem w centrach handlowych, bo tam już święta od miesiąca), czas na życzenie:Życzę Wszystkim, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia. Odpoczynku od codziennych problemów, miłych spotkań w gronie rodzinnym i dużo prezentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 To i ja wtrącę swoje trzy grosze.Życzę Wszystkim zdrowych, wesołych świąt.Cóż mogę jeszcze dodać...? Chyba już nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 CytatCóż mogę jeszcze dodać...? Chyba już nic Smacznego jajka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Jak najmniej warnów i banów I ogromnych monitorów na gwiazdkę do grania w X3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 CytatJak najmniej warnów i banów I ogromnych monitorów na gwiazdkę do grania w X3 Kiedyś sobie taki sprawię.Najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Z całego serca chciałabym wam życzyć wesołych , radosnych i pogodnych świąt bożego narodzenia.Trafionych prezentów, śniegu po pas i pomyślnych lotów w świecie X życzy wam Jagoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zdrowych i pogodnych świąt wszystkim fanom X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HZS5Q-hR ... re=related Wszytskiego dobrego Wszytskim, oby swieta uplynely w milym i rodzinnym gronie (z dala od komputera i telefonow komorkowych). Spelnienia marzen, gro radosci i realizacji zalozonych wczesniej planow - zyczy Sorkvild Kruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi