Vagon Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 chyba głupie pytanie ale wole zapytać zainstalowałem gre - właściwie to się instaluje i ściągam patcha 1.4 -> 2.5 ma jakieś 57 mb czy oprócz niego były jeszcze jakieś patche czy jest to jedyny patch i wystarczy go zainstalować by cieszyć się zaktualizowana wersja gry ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Jedyny patch - czytaj: najnowszy.Ale pobierz również bonuspacka 3.1.07 i spolszczenie do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 a mógłbyś mi podac strone z której mógłbym to ściągnąć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 http://www.egosoft.com - tam w dziale download, natomiast spolszczenie szukaj u nas na stronie w temacie spolszczeń. Tyle, jeśli chodzi o BonusPacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 W temacie spolszczeń skryptów, pozycja 36. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 jeszcze jedno pytanie ściągnołem sobie spolszczenie jednak co ja mam zrobić z tym plikiem ???heheh obiecuje że już nie będe was wkurzał kolejnymi pytaniami dotyczącymi instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 pliki tłumaczenia wgrywasz do katalogu "T" w katalogu gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vagon Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 dzięki za pomoc gierka mnie wciagneła:) Czy ktoś mi może powiedzieć jaka jet róznica między opisanymi w ksiazeczce rodzajami gry a tak zwaną własna grą ?? jaki jest poziom o co w tym chodzi czy sa jakies róznice bo ja tam ich widze nie wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 O różnicach w opcjach startowych pisze w instrukcji. Trzy pierwsze to opcje z fabułą, różnią się w zależności od poziomu trudności tylko stanem początkowym gotówki i rodzajem wyposażenia statku. Następne opcje startowe to gra bez fabuły. Wybierasz postać, to jaką postać wybierzesz przekłada się na to jakim statkiem rozpoczniesz grę, w jakim sektorze, i ile kredytów będziesz miał na starcie. Własna gra - gra bez fabuły, startujesz w losowym sektorze (chyba). Zresztą sam zobacz, uruchom kilka razy własną grę i porównaj z poprzednio uruchomioną, czym się będzie różniła.Po skończeniu fabuły odblokujesz kolejne trzy opcje startowe. Możesz o tym (i o innych sposobach odblokowania opcji startowych) przeczytać w FAQ #28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalovy Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Temat blokuję, bo w sumie pytanie tytułowe dostało odpowiedź, zaś następne pytania "początkującego" można zadawać w tym wątku: http://xudb.pl/topic/20-amp-quot-jestem-nowy-i-mam-kilka-pyta-amp-quot-w-tek-dla-nowych-graczy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi