Gie_N_koV Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 06#2917206Jak sama nazwa wskazuje, ten program służy do zarządzania wieloma zapisami gier. Wiadomo że gra nam pozwala na maksymalnie 10 zapisów gier + 3 autozapisy na stacjach.Po pobraniu plik "x3tcSavegameManager.jar" lub "x3rSavegameManager.jar" umieszczamy w dowolnym folderze, najlepiej na partycji na której mamy najwięcej miejsca na dysku. Następnie plik ten odpalamy (potrzebna Java!) a reszta plików i folderów robi się sama.Uwaga. Po kliknięciu na Save Active Campaign program skopiuje WSZYSTKIE zapisy do swojego folderu. Ogólnie przydatny programik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dla lemerów, co nie potrafią zarządzać plikami i katalogami, w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A mnie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 CytatA mnie się przyda Proszę bardzo PS. Nie jestem lamerem, plikami potrafię zarządzać, a dlaczego program nie mógłby za mnie wszystkiego zrobić i jeszcze ładnie opisać w dodatku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Ależ proszę Cię bardzo, możesz. Używałem, ale jednak wolę samemu nad tym panować niż powierzać głupiemu programowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Przez wypowiedź wnioskuje że załatwiłeś na amen save-y z gry przez niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 I tak i nie. Tak, bo zamiast skopiować z backupu skopiowałem do backupu, albo wręcz wykasowałem. Już nie pamiętam. Na szczęście miałem zrobiony ręcznie backup w innym katalogu, więc niczego nie straciłem do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Aha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Krótko. Zgadzam się z Yackiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 I Tobie też? Ludzie co się dzieje, to jest zwykły prosty programik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 A ja się zgodzę z tym, kto da więcej.FIGHT! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 8 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Geez, spinacie się... Kolega zapodał program i git. Jak ktoś będzie chciał, skorzysta, jak ktoś nie będzie chciał, nie skorzysta. Czy wszyscy muszą wykorzystywać wszelkie skrypty, które są opisane tu na forum? Albo inaczej, czy jest ktoś taki, kto wszystkie używa? Pewnie nie, więc nie spinać się... Jak dzieci -,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 8 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 No proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak dzieci ??? Nie wiem w czym masz problem. Wyraziłam swoja opinię odnośnie tego programu. No chyba mi wolno? W końcu na tym polega forum. Osoba zakłada temat odnośnie skryptu/programu a potem ludzie nad nim debatują.Program nie przypadł mi do gustu więc najnormalniej w świecie miałam prawo wyrazić swoją opinię. Nie wiem może zmienię zdanie gdy założony temat troszku się rozwinie. Więc nie wiem kogo tutaj nazywasz dzieckiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi