Gie_N_koV Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 06#2917206Jak sama nazwa wskazuje, ten program służy do zarządzania wieloma zapisami gier. Wiadomo że gra nam pozwala na maksymalnie 10 zapisów gier + 3 autozapisy na stacjach.Po pobraniu plik "x3tcSavegameManager.jar" lub "x3rSavegameManager.jar" umieszczamy w dowolnym folderze, najlepiej na partycji na której mamy najwięcej miejsca na dysku. Następnie plik ten odpalamy (potrzebna Java!) a reszta plików i folderów robi się sama.Uwaga. Po kliknięciu na Save Active Campaign program skopiuje WSZYSTKIE zapisy do swojego folderu. Ogólnie przydatny programik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Dla lemerów, co nie potrafią zarządzać plikami i katalogami, w sam raz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 A mnie się przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 CytatA mnie się przyda Proszę bardzo PS. Nie jestem lamerem, plikami potrafię zarządzać, a dlaczego program nie mógłby za mnie wszystkiego zrobić i jeszcze ładnie opisać w dodatku??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Ależ proszę Cię bardzo, możesz. Używałem, ale jednak wolę samemu nad tym panować niż powierzać głupiemu programowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 7, 2009 Author Share Posted December 7, 2009 Przez wypowiedź wnioskuje że załatwiłeś na amen save-y z gry przez niego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 I tak i nie. Tak, bo zamiast skopiować z backupu skopiowałem do backupu, albo wręcz wykasowałem. Już nie pamiętam. Na szczęście miałem zrobiony ręcznie backup w innym katalogu, więc niczego nie straciłem do końca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 Aha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Krótko. Zgadzam się z Yackiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 I Tobie też? Ludzie co się dzieje, to jest zwykły prosty programik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 A ja się zgodzę z tym, kto da więcej.FIGHT! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mani Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Geez, spinacie się... Kolega zapodał program i git. Jak ktoś będzie chciał, skorzysta, jak ktoś nie będzie chciał, nie skorzysta. Czy wszyscy muszą wykorzystywać wszelkie skrypty, które są opisane tu na forum? Albo inaczej, czy jest ktoś taki, kto wszystkie używa? Pewnie nie, więc nie spinać się... Jak dzieci -,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gie_N_koV Posted December 8, 2009 Author Share Posted December 8, 2009 No proste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted December 9, 2009 Share Posted December 9, 2009 Jak dzieci ??? Nie wiem w czym masz problem. Wyraziłam swoja opinię odnośnie tego programu. No chyba mi wolno? W końcu na tym polega forum. Osoba zakłada temat odnośnie skryptu/programu a potem ludzie nad nim debatują.Program nie przypadł mi do gustu więc najnormalniej w świecie miałam prawo wyrazić swoją opinię. Nie wiem może zmienię zdanie gdy założony temat troszku się rozwinie. Więc nie wiem kogo tutaj nazywasz dzieckiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts