Jump to content

Problem - Korek przy bramie

_RA
 Share

Recommended Posts

Mam taki pytanko jak si臋 upora膰 z korkiem przy bramie. Stoi tam mase statk贸w Typu TM, M8, M6, jedna lub dwie M7. I tak jest po obu stronach 馃榾 mo偶e jest jaki艣 艂atwy spos贸b pozbycia si臋 tego. Blokuje to m贸j ruch transportowc贸w by mogli towary sprzdawa膰.

Wylecie膰 z sektora, najlepiej obu. Kiedy si臋 nie jest w sektorze gdzie s膮 te stateczki to Twoje w tym momencie lataj膮 bez zwracania uwagi na durne przeszkody, typu asteroidy, stacje czy jaki艣 tam korek.

Druga opcja bardziej sadystyczna - wezwa膰 swoj膮 flot臋 i zlikwidowa膰 korek.

Cytat

Mam taki pytanko jak si臋 upora膰 z korkiem przy bramie. Stoi tam mase statk贸w Typu TM, M8, M6, jedna lub dwie M7. I tak jest po obu stronach mo偶e jest jaki艣 艂atwy spos贸b pozbycia si臋 tego. Blokuje to m贸j ruch transportowc贸w by mogli towary sprzdawa膰.

To zwykle sprawka MBRR lub IR. Mia艂em takie co艣 w sektorze Mars. Kilkana艣cie Tokio w艂asnymi "cia艂ami" blokowa艂o TOA. Mo偶e to taka taktyka. Wy艂膮cz IR lub MBRR (je艣li masz) a banda zniknie, lub zr贸b co radzi pshemozz.

Cytat

Mam taki pytanko jak si臋 upora膰 z korkiem przy bramie. Stoi tam mase statk贸w Typu TM, M8, M6, jedna lub dwie M7

Cytat

Je偶eli grasz ju偶 d艂ugo to gra mog艂a stworzy膰 sporo statk贸w cywilnych i tym podobnych.

Tokio to nie statki cywilne i podane przez Ciebie mody ma艂o zdzia艂aj膮.

U mnie podczas pobytu w sektorach Ziemian (a wiec podczas wykonywania misji dla nich, bo pozniej nie odwiedzalem ich) korki byly wielka przypadloscia tych sektorow. Ja na SETA musialem nie raz czekac 5 minut czasu rzeczywistego na wlot do bramy, a moja oslona w postaci 2x Q z jakie nawet 20 minut czasu rzeczywistego, mimo ze mnie juz tam nie bylo.

No coz, ziemskie sktory maja taka przypadlosc, a w kazdym razie u mnie, mimo ze nie uzywam "zwiekszaczy" ilosci statkow.