Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jak wiadomo każdemu użytkownikowi tego moda, zmienia on wartości wszystkich broni tzn. obrażenia, prędkość pocisku. Wprowadza także nowe zastosowania różnych typów broni:SpoilerWeapon conversions (most significant changes)Weapon conversion: Teladi Gauss Cannon now hyper velocity long range anti-capship weapon with particle trail.Weapon conversion: Ion shard railgun now hyper velovity anti fighter weaponWeapon conversion: Frag. Bomb launcher now very short range flak weapon, low fire rate very high damage, effective on rear turrets.Weapon conversion: Ion pulse generator, shield breaker weapon with immobilizing ability. Effective against corvettes + FrigatesWeapon conversion: Ion Cannon, now beam weapon with ability to immobilize ships, strip shields and weapons energy. efftctive for captures.A więc jaką byście polecili w tym modzie broń przeciwlotniczą oprócz FAA i CFA, dla M7? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie pisz takimi kolorami, nie wszyscy używają domyślnego stylu forum, dla mnie tekst jest nieczytelny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bardzo przepraszam, błąd naprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie czytelny powiadasz ? A ja myślałam że gracie sobie w kalambury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dwa słowa. To jest szybkie i służy do zwalczania M5-M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 M5 M3 powiadasz :/ hmmmm dwa słowa hmmmm Wiem SpoilerNatrętny Komornik ? Chyba że źle zrozumiałam M5 M3 )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatA więc jaką byście polecili w tym modzie broń przeciwlotniczą oprócz FAA i CFA, dla M7?ISR. Używam na swoich M1/M2/M7 i spisuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatCytatA więc jaką byście polecili w tym modzie broń przeciwlotniczą oprócz FAA i CFA, dla M7?ISR. Używam na swoich M1/M2/M7 i spisuje się świetnie.Mhm, mhm, a w czym są lepsze od FAA i CFA? Bo na moją panterę mogę zamontować laser którego niema nigdzie w żadnej fabryce. Zaraz podam jego nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jest kilka broni, które można montować na statkach, a nie są nigdzie produkowane. Do zdobycia tylko na wybranych zdobycznych statkach lub w kontenerach. Bronie te to np. Działo Trójpromienne, są to eksperymentalne bronie, dlatego jeszcze nie produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Spróbowałem tego eksperymentalnego lasera na pokładzie Pantery. Wniosek: fajnie wygląda, szybko strzela ale działa jak Mass Driver, nie zadaje obrażeń do tarcz tylko od razu niszczy kadłub. Lepiej zamontować w tych miejscach IBL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi