Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zapewne słyszeliście że coś takiego jest i się powoli sprawdza. Czy staracie się zapobiegać globalnemu ociepleniowi? Segregujecie odpadki itp. Czy szanujecie własną planetę? Moja rodzina niestety nie ale ja się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A ja nie wierzę w ludzki wpływ na zmiany klimatu na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja też, kupiłem nowe slipki, więc na ocieplenie jestem przygotowany.Co wam odbiło z tymi pesymistycznymi tematami, trochę optymizmu, nic gorszego niż śmierć nas nie spotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ależ ja jestem optymistą! Klimat się zmieni, my się przystosujemy, itp itd, potem znowu się schłodzi i będzie można z Rzymu do Egiptu dojechać samochodem przez morze śródziemne (odstraszając mamuty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatA ja nie wierzę w ludzki wpływ na zmiany klimatu na ziemi.To się obejrzyj. Już dawno powinien spaść śnieg a tu co? Spadł kilka miesięcy temu i nara. Koniec zimy. A w lecie coraz większe upały. Ludzie poczytajcie trochę a nie podchodźcie do tego tematu jakbyście byli niewinni a winni są wszyscy! Nie wiem jaka jest średnia wieku na tym forum ale pomyślcie o waszych dzieciach. Ich może spotkać najgorsze podczas gdy wy będziecie leżeć 5 metrów pod ziemią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatTo się obejrzyj.To ty się obejrzyj. Napisałem że nie wierzę w to że ludzie mają realny wpływ na klimat, a nie to że klimat się nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A o najnowszym wycieku informacji tajnych od naukowców zajmujących się owym badaniem słyszeli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No, szczególnie handlowanie CO2 mnie bawi .Co nie oznacza, że np butelek plastikowych nie zgniatam przed wyrzuceniem do kosza... Zamykanie powietrza, to już grzech. Ocieplenie klimatu spowodowane wpływem człowieka? Niekoniecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatA o najnowszym wycieku informacji tajnych od naukowców zajmujących się owym badaniem słyszeli?Masz namyśli wymianę maili z jakiegoś brytyjskiego instytu klimatoologicznego gdzie powiedziane było ze zabrneli zbyt daleko aby pozwolić sobie ryzykować jakikolwiek dialog z drugą stroną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bardziej szło zdaje się o update pewnych danych, coby udowodnić pewną tezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatA o najnowszym wycieku informacji tajnych od naukowców zajmujących się owym badaniem słyszeli?Pewnie chodzi mu o tych Japończyków co sobie chcieli wywołać deszcz a spadł śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilgefortz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=22120 - Polecam przeczytanie tego artykułu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatPewnie chodzi mu o tych Japończyków co sobie chcieli wywołać deszcz a spadł śnieg Chodzi o naukowców z Climate Research Unit, ludzi którzy pracowali na University of East Anglia, a więc mieli niemały wpływ na Unijną politykę na tym polu.Wszystkie e-maile można znaleść tutaj: http://wikileaks.org/wiki/Climatic_Rese ... _1996-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Co tu dużo deliberować.Po prostu są ostatnio intensywniejsze "burze słoneczne".A co za tym idzie, "magnetyczność w US się diametralnie zmienia, temperatury odbiegają od normw Całym układzie naszej galaktyki.Naukowcy już dawno o tym trąbią.Ale teraz się zastanawiają jaki by tu był efekt wpływu na umysły ludzkie.A odpowiedź jest prosta. Wchodzimy w czwarty wymiar gęstości galaktycznej.Otrzymamy wkrótce nową energię i nowe informacje z dziedziny duchowości również.Czyli i postępu technicznego także.@Gie_/\/_koV , jeśli Cię to bardziej i techniczniej interesuje polecam Tobie Nexus- taka gazeta dwumiesięcznik, jest tam właśnie artykuł. pt."Cykle słoneczne i słabnące ziemskie pole magnetyczne".Bardzo polecam.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Centaur, rozumiem że ciężko ci się opanować, ale jeśli zamiast naukowych argumentów masz zamiar pisać tutaj o reptiliantach, wpływie słońca "na cały układ galaktyki" (cokowlwiek by to znaczyło) bądź nowym porządku ludzkości, to nie pisz w tym temacie wcale. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Hehe zakończmy tą polemizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatHehe zakończmy tą polemizację.Polemikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Tą jakże inteligentną mądrą rozmowę mówiąc prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatCentaur, rozumiem że ciężko ci się opanować, ale jeśli zamiast naukowych argumentów masz zamiar pisać tutaj o reptiliantach, wpływie słońca "na cały układ galaktyki" (cokowlwiek by to znaczyło) bądź nowym porządku ludzkości, to nie pisz w tym temacie wcale. OK?W tym momencie sam bzdury piszesz.Źle mnie zrozumiałeś.Burze słoneczne dużo mają właśnie do - klimatu na Ziemi i "globalnego ocieplenia"w całym naszym U.Słonecznym. Jeszcze mało wiesz, a rzucasz sie jak ktoś , kto wszystkie rozumy pojadł.Poza tym wiem również nie czytając tu na forum , tylko na PCH, o tych atakach hakerskich na "maile" w NASA.Pozdra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Pomijam fakt burz słonecznych. Piję do tego co napisałeś po tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Cytat (...) magnetyczność w US się diametralnie zmienia, temperatury odbiegają od norm w Całym układzie naszej galaktyki. (...)Wchodzimy w czwarty wymiar gęstości galaktycznej.Otrzymamy wkrótce nową energię i nowe informacje z dziedziny duchowości również. (...)AD1. Na szczęście tylko w US, więc my możemy spać spokojnie. Wydaje mi się, że sobie zasłużyli Ci kapitaliści... Chcieli panować nad światem!, to teraz mają za swoje!AD2. Czwarty wymiar gęstości galaktycznej. Też nie wiem, co oznacza ta bzdura, ale się boję...Ad3. New Age version 2.5 alfa. Tak wolę się spytać, czy ta energia jest zaraźliwa? Bo zaczynam się zastanawiać, czy kontynuowanie rozmowy w tym wątku nie przyczyni się do łatwiejszego dostępu mojego intelektu, na ową "energię i duchowość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Otrzymamy nową energię? To będziemy jak ci kolesie z Dragonball? Fajnooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Naukowcy od dawna obserwowali te "aktywnosci" na Slońcu.Teraz w ostatnich latach, to jest szczególnie wiążące z owymi "zjawiskami"burz slonecznych.Zmieniają one magnetycznosc Ziemi, jak i odchylenia od normy temperatury w ròżnych porach roku.Są tym bardzo zaniepokojeni.Tworzą rożne symulacje - określając stopień "zagrożenia".Glośno jest o tym na Discovery Channel oraz na kanale History.Dzięki Teleskopom Habla i drugiemu(nie pamietam nazwy) jeszcze bardziej dokladniejszego, dowiemy sie wkrotce co jest naprawde "grane".Ale jak zwykle trwa dezinformacja, by nie siać w mediach paniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Dzisiaj rano w "Nowy dzień z Polsat News" coś wspominali o tej kradzieży e-maili z tego instytutu. Większość badanych jest nastawiona sceptycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 CytatDzisiaj rano w "Nowy dzień z Polsat News" coś wspominali o tej kradzieży e-maili z tego instytutu. Większość badanych jest nastawiona sceptycznie.A kogo to dziwi.Mnie bynajmniej nic tu już nie zaskoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi