El_Dar Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wziąłem się za tłumaczenie Sector Skirmishes by LV. Jest to skrypt który w założeniu wprowadza troszkę ruchu w skostniały wszechświat X Generalnie wywołuje on pojedynki pomiędzy flotami różnych frakcji (ras) do których dana jest ci możliwość przyłączenia się.POBIERZ:A tu wyniki Wersja 1.04EDIT:1.00 - tłumaczenie1.01 - zmiana strony kodowej1.02 - poprawa gramatyki1.03 - usunięcie "zetrą" na rzecz "staną na przeciwko siebie"1.04 - kolejne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 To ja jako pierwszy betatester...W polskiej wersji jest coś skopane. Komunikat wygląda tak (to na górze i na dole, to kokpit mojej Hydry).Gdyby ktoś miał problemy z odczytaniem:„Pilocie, Paranidianie i Piraci niedgo sietrw tym sektorze. Twa obecno by by zar”Po wywaleniu polskiego pliku i „spolszczeniu” angielskiego komunikat wyglądał tak.Wybrałem oczywiście pomoc Splitom i wkrótce w sektorze pojawili się piraci. Nie angażowałem się zbytnio w konflikt, bo mija Hydra Tragarz bardziej się nadaje do zwiedzania niż do walki. Tym niemniej parę myśliwców rozłupałem dzięki czemu podniosła się moja ranga u Splitów. I to był jedyny zauważalny efekt całej imprezy. Czy dostałem jakąkolwiek kasę za udział – nie wiem, bo nie sprawdziłem stanu skarbca przed rozróbą. Po niej nie było żadnego komunikatu o jej zakończeniu czy wynikach...Piloci też jakoś mało chętni do opuszczania statków więc do zebrania miałem tylko Mambę i Jaguara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 z tego co widzę to brak polskich znaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wygląda to na skopane kodowanie polskich liter... Tylko skąd splici się tam wzieli, skoro paranidianie i piraci wzięli się za łby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 znalazłem problem chodzi o ANSI a powinno być UTF-8Zmieniony plik językowy umieszczony w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 I tak ma być. Dołóż jeszcze nr wersji skryptu i datę przy temacie i bedzie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 LeWaR:W pierwszym komunikacie, tym od Paranidian to tylko OK. mogłem nacisnąć. Ten splicki to jest następny, już po zmianie pliku...El_Dar:Serwera nie znaleziono... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 http://www.fileshost.com/en/file/52796/485496-xml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Serwer znaleziony, pliczek ściągnięty, wieczorem pójdzie do testowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 za jakieś 15 min może mi się uda odpalić x3 to sam przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 I tym sposobem straciłem pracę betatestera... (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 bez paniki ja zawsze uważam że sprawdzać powinien ktoś inny niż ten co to robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jeszcze jedno El_Dar: pakuj pliki do zipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie wiem czy się opłaca dla 200 bytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Po prostu przyzwyczaj się do tego, że gotowca wrzucasz do zipa. Kropka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Teraz Wygląda to TAK: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Literówki. Osobiście słowo "zetrą" mi nie leży. Jakiś inny zamiennik trzeba wymyśleć lub przeedytować treść. Pomogę jakby co wieczorem, po 20:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Aktualna wersja 1.03 w pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Aktualizacja do wersji 1.04 mam nadzieje że finalnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Skrypt nawet fajny. Jak ktoś lubi rozwałkę to w sam raz. Kasy ani informacji o zakończeniu działań nie ma. O tym że już koniec można się zorientować po tym że znikły wszystkie czerwone statki (zostały rozwalone), a po jakimś czasie statki drugiej frakcji też odlatują (teleportują się) z miejsca konfliktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 jednak skrypt jest niedopracowany ostanio dostałem zaproszenie do potyczki pomiędzy Argonami i Piratami wybrałem stronę Argonów i po dodtarciu na miejsce okazało się ze Argoni też są czerwoni a mam u nich marszałka. Więc pospiesznie w te pędy wycofałem się z sektora, co by mnie nie korciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viggin Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 jeśli mogę sie wypowiedzieć to kiedyś testowałem ten skrypt (bez spolszczenia tylko ze zmianą 44 na 48 ) i mogę powiedzieć że nudny... bo poza rozwałką co kilka kilkanaście minut nic ciekawego do gry nie wnosi a statków nie można przejmować mają chyba jakąś blokade na BSE osobiście wolę deathmatch arena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi