Gie_N_koV Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mam nadzieję że spodoba się temat. To se jest ma - mała flotaaa:Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Do umieszczania zdjęć jest Galeria na Mamucie, zobacz do FAQ i znajdź temat o robieniu zdjęć w grze, tam opisane jak i gdzie umieszczać zdjęcia.A Hyperionem się nie chwal, każdy wie jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Czemu jutro, a nie dzis!? To ja w takim razie za tydzien zamieszcze zdjecie Sokola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatCzemu jutro, a nie dzis!? To ja w takim razie za tydzien zamieszcze zdjecie Sokola No bo wykonywałem misję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zdjęcia wszystkich statków dostępnych w TC wraz z ich parametrami można oglądać na stronie: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No ja bym chętnie pooglądał wasze floty ładnie ustawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 To proszę :)http://www.mamuthq.net.pl/pages/gallery/gallery/x3screen00040.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatTo proszę :DB)http://www.mamuthq.net.pl/pages/gallery/gallery/x3screen00040.jpgŁoooo cie... ja pękam EDIT: Ile miałeś FPS podczas robienia tego screena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 nie liczyłem, ale płynnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 @ LeWaRTo jest XTM czy TC z importowanymi statkami z XTM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 xtm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 To faktycznie nie ma prawa byc zadnych zacinek tak a propos, czy w tle jest ten modzik ? http://xudb.pl/topic/213-mod-do-zmiany-t-a-w-sektorach/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatTo faktycznie nie ma prawa byc zadnych zacinek Zależy na czym, mnie X3XTM przycinał na starym sprzęcie tak samo jak TC teraz. Więc nie idealizuj XTM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Na moim starym sprzecie Reunion chodzil bardzo dobrze w srednich detalach, przymulenia byly przy solidnych zadymach. Gra z RRF, RI, Imprv. X/K, Migracje, totalnie zamulaly maszynke. Stary komp - Tc demo, tragedia. Kupilem dwa nowe kompy i Tc lubi przymulac, dobrze nafaszerowany reunion nie. Wydajnosc: R > TC. Ostatnio widzialem jak chodzi Reunion i TC na PIV 2.8 z 7600GT. Drugi tytul, ledwo grywalny. Zas pierwszy z xtm - poezja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zobaczymy co nam kolejny patch poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatZobaczymy co nam kolejny patch poprawi.A wiadomo kiedy wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 CytatZobaczymy co nam kolejny patch poprawi.A to nowy patch nie będzie X3:Ponownerobieniefanówwbalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Dodałem zdjęcie mojej małej floty na 1 stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Nie chcę krytykować, ale w czym ona jest taka wyjątkowa, że jest warta pochwalenia się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatNie chcę krytykować, ale w czym ona jest taka wyjątkowa, że jest warta pochwalenia się?LeWaR dodał więc może ty też się zorganizuj i dodaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Większość zdjęć w Galerii Mamuta to moje dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 CytatCytatNie chcę krytykować, ale w czym ona jest taka wyjątkowa, że jest warta pochwalenia się?LeWaR dodał więc może ty też się zorganizuj i dodaj.Tyle, że ja dałem linke a nie waliłem obrazkiem w forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 No ale dałem w spoilerze żeby miejsca nie zajmował (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A pytanko ten wygląd radara na zdjęciu to jest wynik Skrypta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 CytatA pytanko ten wygląd radara na zdjęciu to jest wynik Skrypta??To jest mod - Military Hud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi