LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Forum nam się rozrasta coraz bardziej, dlatego postanowiłem włączyć Yacka do grona moderatorów.Witam i życzę owocnej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 No proszę Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dziękuję bardzo.Choć moja działka, to pisanie wszelkich możliwych FAQ. Może napiszę FAQ moderatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 A napisz Co nam szkodzi..... (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nooo Yaca, gratylacje zmiany koloru na zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 CytatNooo Yaca, gratylacje zmiany koloru na zielony Zgniłem ze starości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Słuszny wybór, gratulacje . Najbardziej płodny użytkownik wkracza do akcji. Płodny oczywiście w teksty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 CytatSłuszny wybór, gratulacje . Najbardziej płodny użytkownik wkracza do akcji. Płodny oczywiście w teksty .Dziękuję.Wiem nabijam sobie posty, ale to wszystko dlatego, żebyście zobaczyli jaki jest kolejny stopień po Pilocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 no po pilocie ma się POLOT a potem to tylko Zlot i Zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 CytatCytatNooo Yaca, gratylacje zmiany koloru na zielony Zgniłem ze starości Raczej za długo za UFO ganiałeś! Ale i tak moje gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 CytatWiem nabijam sobie posty, ale to wszystko dlatego, żebyście zobaczyli jaki jest kolejny stopień po Pilocie Komandor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Po burzliwej naradzie, przy moim sprzeciwie, zostałem awansowany na Komandora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Patrzaj no się, a ktoś wcześniej pisał, że rangi są tu dobrze zbalansowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 CytatPatrzaj no się, a ktoś wcześniej pisał, że rangi są tu dobrze zbalansowane .Bo są. Ja dostałem awans nie za ilość postów, tylko za to że zostałem moderatorem. I w sumie jedno z drugim nie jest do końca związane, modem zostałem w południe, w Komandorem wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Długa, niewdzięczna papierkowa robota..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 CytatDługa, niewdzięczna papierkowa robota.....Tak to jest jak się nieodpowiednio używa środków na przeczyszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi