_RA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam Mam takie pytanie i chciałbym poznać wasze zdanie jak byście uzbroili statek M7 ja mam Cerberusa i nie wiem w jakie działka ładować . Wziełem go bo mi się bardzo podoba zresztą większość statków Argonów mi się podobają. Hmm jakie wasze są propozycje odnośnie uzbrojenia i jakie WY M7 urzywacie wraz z jakim uzbrojeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 http://xudb.pl/topic/697-jaki-kupi-zdoby-m7/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 aha ok dzieki czasem nie rozumiem wyuszukiwarki:/.Temat do usunięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 A nie usunę. Ma zostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Hmm jak by niebyło to jeszcze NIGDY nie zakupiłem żadnego M7 ani M7m (rozwarzam zakup Treshera). To są takie małe M2 (przechwytywacz) z wypasionymi tarczami i równie mocnym uzbrojeniem? Bo jeżeli tak to oczywiście góra i dół to obrona przeciwlotnicza. A z tego co czytałem to Cerberus to jeden z najsłabszych M7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 3 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 CytatA z tego co czytałem to Cerberus to jeden z najsłabszych M7.Ja wybieram te statki które mi sie podobają a nie te które są na silniejsze i takimi uczę się grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gie_N_koV Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 No oczywiście, każdy ma inny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi