Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 No to już widzę, znając Ciebie, jak zbierasz tych bidnych pasażerów i przerabiasz ich na niewolników harujących 24/dobe w jakieś zapadłej kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Bardzo fajny skrypt wykorzystujacy potencjal tkwiacy w promach pasazerkich TP. Skrypt tego autora znam z czasow Reuniona. W grze spisuje sie wysmienicie. Majac sporo flote promow mozemy generowac calkiem niezla gotowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Cytatprzewoź niczegoNie wiem czy to błąd, czy aluzja do tego co mamy wozić. Tak czy siak skrypt ląduje u mnie w folderze z grą, bardzo dziękuję Jagoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Nawet nie sprawdziłam czy takie słowo jak "Przewoźniczego" w ogóle istnieje w naszym słowniku Porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Ależ oczywiście że istnieje, problem w tym że pisze się je razem.Mam nadzieję że się nie obrazisz za wytknięcie błędu, wszak świadczy to że czytam Twoje posty dokładnie PS. Tłumaczenie już na Mamucie, linki w temacie o spolszczeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 CytatMam nadzieję że się nie obrazisz za wytknięcie błędu, wszak świadczy to że czytam Twoje posty dokładnie Spokojnie, gwarantuję, że za każdy jeden błąd wytknięty Jagódce ja wytknę 5 Twoich. Dzień jak codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 CytatSpokojnie, gwarantuję, że za każdy jeden błąd wytknięty Jagódce ja wytknę 5 Twoich. Dzień jak codzień W takim razie czekam na listę, zmieści się na forum? Tylko pamiętaj, ja mam wtyczkę od Twojego respiratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 To lepiej popatrz, w jaką Twoją część ciała celuje moja maczuga....PS. Mówiłem o takiej normalnej, wyciosanej z drewna maczudze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 CytatCena zakupu tego oprogramowania do naszego statku kosztuje zaledwie 5000 kredytów. U mnie to oprogramowanie kosztuje 2472kr. Czyżbym jakiś rabat miał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Yacku ine testowałam jeszcze tego skryptu bo sierdzę nad kolejnym spolszczeniem ty już wesz jakim No autor napisał że kosztuje 5000 więc napisałam 5000 A tak nawiasem mówiąc to ceny statków jak i wyposażenie jest zależne od naszej rangi, no ale żeby była aż taka przebitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Czyżby to był skrypt do "przedsiębiorstwa" Taxówkowego? Fajnie. Będzie, czym pośmigać w innych opcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 CytatA tak nawiasem mówiąc to ceny statków jak i wyposażenie jest zależne od naszej rangi, no ale żeby była aż taka przebitka Ledwo rozpoczęta gra, reputacje zerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Pobawiłem się trochę tym skryptem i powiem że jestem rozczarowany. Myślałem że będzie to automat zarabiający na mnie, coś jak ST/UT. Tymczasem po wykupieniu licencji w dwóch sektorach uruchomiłem w jednym z nich statek z kupionym oprogramowaniem Taxi. Statek siedział na stacji i nic nie robił. Ustawiłem mu więc dwie stacje w sąsiednich sektorach (na które miałem wykupioną licencję), statek zaczął latać między tymi dwoma stacjami, ale pusty, nie zarobił ani kredyta, a opłaty licencyjne leciały. Czyżby na początek trzeba ręcznie wyszukiwać mu zleceń? Bez sensu, nie mam na to czasu. Do tego zauważyłem że od czasu instalacji tego skryptu moi ST również zaczęli leniuchować, albo siedzą w jednej stacji, albo zamiast przeszukiwania towarów w poszukiwaniu możliwości zyskownego handlu, jeden z tych towarów zawiesza się w rozkazach statku.Niestety, nie mam ochoty na dalsze sprawdzanie skryptu, leci on do kosza, mam tylko nadzieje że ST zaczną działać poprawnie.PS. Widzę teraz że skrypt jest bardzo stary, ze stycznia tego roku, został prawdopodobnie napisany dla TC w wersji 1.3 a kolejne wersje patchy wprowadziły zmiany w SE, które wymagały poprawienia skryptów. Autor skryptu już nie pracuje nad skryptem, więc raczej chyba należy zapomnieć o tym skrypcie. Jagoda, szkoda twojej pracy przy tłumaczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Taksometrów nie kupiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 No ja też ostatnio jakoś testowałam ten skrypt Yacku i przyznam się że też jestem rozczarowana. Myślałam podobnie jak ty, że wykupię licencję i siup statki TP jak i TS będą same latały i zarabiały na siebie. A z tego co ja zauważyłam to trzeba samemu każde jedno zlecenie przypisywać. To jest chore...... nie ma na to czasu, bo jak mamy 10 TP i TS to przypisywanie tras może trwać w nieskończoność. A zarobki są żenujące 200 kredytów za kurs :/. Chyba że będziemy brali specjalne zlecenia. Równie dobrze można grać i bez tego skryptu. Ale przyznam rację Yackowi miejsce tego skryptu to KOSZ. Jedynie co tak sobie pomyślałam to taki skrypt może być fajny dla stworzenia profilu startowego. Jakieś urozmaicenie, bo w każdym profilu jesteśmy albo handlowcem albo pilotem myśliwca bojowego. Dla urozmaicenia może być kierowca taksówki w nieuzbrojonym TP lum M5/M3. To mogło być naprawdę hardkorowe Tak czy siak ja rezygnuję z tego skryptu. Generalnie pomysł skryptu fajny tylko autor w pełni nie wykorzystał potencjału jaki drzemie w tym skrypcie.Temat do zamknięcia/kasacjiPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Temat zostanie, ku przestrodze. Że należy sprawdzać skrypty i osobiście testować zanim się puści info na forum PS. Jagoda, machnij wielki neon w pierwszym poście, aby nie instalować tego skryptu i daj linki do naszych postów opisujących problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Cytatnależy sprawdzać skrypty i osobiście testować zanim się puści info na forum Nieeee no, prosze Cie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 CytatNieeee no, prosze Cie...A dlaczego? Masz właśnie ewidentny przykład braku testów skryptów. Szkoda pracy przy tłumaczeniu jaka poszła na marne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wypadek, jeden na wieeele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgadzam się z Pshemem. Zamieszciłam parę spolszczeń, ale dopiero teraz jest jeden temat który "zdechł" A żadna praca nie poszła na marne, zawsze można to wykorzystać Ja chciałabym w przyszłości zrobić parę profili rozpoczynających grę. Tylko muszę się dowiedzieć jak to robić i w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 No cóż, każdy ma inne podejście do tego tematu. Ja zanim opiszę skrypt i udostępnię spolszczenie, testuję go przynajmniej przez kilka dni, aby wiedzieć co on daje i jakie problemy mogą z nim być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 @up zgadzam się w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Cytat@up zgadzam się w całości.No i? Coś z tego wynika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Nio, że masz moje poparcie w rządzie, jak coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi