Skocz do zawartości

Czy mieliście X-TREME?

Balrog55
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,to moj pierwszy temat i post na tym forum,wiec chciałbym się ze wszystkimi przywitac.I odrazu mam pytanie;czy osiągneliście kiedyś range X-TREME z ktorejs z dziedzin; bojową lub handlową? 😆 I czy daje nam to jakieś zyski i zwiększa szacunek u ras tak jak reputacja? Czekam na sugestie 😆

Ja przyznam się, że nie miałem nigdy rangi Xtreme w żadnej z dziedzin. Choć gram już w Xtended 3 miesiące, to jestem chyba tylko, albo aż mistrzem wojny i ekonomistą.

Jakoś na rangach mi nie zależało nigdy, ale przyznam, że toczyłem już potężne batalie, więc, do Xtreme jest naprawdę ciężko dojść.

Myślisz, że to tak, jak w Xtended rangi u Yaki i Ziemian? Są liczbowe, a u pozostałych rasach są nazwane i procentowo są określane. W sumie, możliwe, że faktycznie, mogą być liczbowo, a np. Xtended Team nie potrafił liczb na nazwy zamienić w rasach Yaki i Ziemian.

Mani jest sposób, żeby dowiedzieć się jak nasza obecna ranga, wyrażona procentowo, przekłada się na liczbę. Wystarczy mieć uruchomiony edytor skryptów, na mapie sektora "najechać" statek jakiejkolwiek rasy i kliknąć enter. Potem kilka razy Page Down i na samym dole mamy stosunek rasy do której należy w/w statek, do innych ras a także, do nas wyrażony liczbowo. Na przyklad do Khaak i Xenon u większości ras będzie -100000. Mozna dowiedzieć się kogo oprócz Khaak i Xenon nie lubi dana rasa, co wcale nie jest takie oczywiste. Kiedyś próbowałem podnieść sobie rangę u Teladian tępiąc piratów w ich sektorach. Po wykończeniu 12 BlastClaw'ów ranga podniosła mi się z Twórca Strat 10% na 28%. Po sprawdzeniu w/w metodą okazało się, że stosunek Teladian do Piratów wynosi 0. Ranga podnosiła mi się tylko po zestrzeleniu tych Piratów którzy mieli na pieńku z Teladianami.