Balrog55 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam,to moj pierwszy temat i post na tym forum,wiec chciałbym się ze wszystkimi przywitac.I odrazu mam pytanie;czy osiągneliście kiedyś range X-TREME z ktorejs z dziedzin; bojową lub handlową? I czy daje nam to jakieś zyski i zwiększa szacunek u ras tak jak reputacja? Czekam na sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Ja przyznam się, że nie miałem nigdy rangi Xtreme w żadnej z dziedzin. Choć gram już w Xtended 3 miesiące, to jestem chyba tylko, albo aż mistrzem wojny i ekonomistą. Jakoś na rangach mi nie zależało nigdy, ale przyznam, że toczyłem już potężne batalie, więc, do Xtreme jest naprawdę ciężko dojść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Co do X-treme to słyszałem, że po osiągnięciu tej rangi podobno awansuje się w rankingach u poszczególnych ras. Nie mogę stwierdzić organoleptycznie bo jeszcze nie osiągnąłem X-treme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Nom, do extreme w X3 jest równie cięzko doczłapać, co zmienić na tym forum rangę z pilota na wyższą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Sau: czy można gdzieś sprawdzić ile punktów reputacji się posiada?? Bo chyba wg tego jest ranga określana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Myślisz, że to tak, jak w Xtended rangi u Yaki i Ziemian? Są liczbowe, a u pozostałych rasach są nazwane i procentowo są określane. W sumie, możliwe, że faktycznie, mogą być liczbowo, a np. Xtended Team nie potrafił liczb na nazwy zamienić w rasach Yaki i Ziemian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 10 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Mani jest sposób, żeby dowiedzieć się jak nasza obecna ranga, wyrażona procentowo, przekłada się na liczbę. Wystarczy mieć uruchomiony edytor skryptów, na mapie sektora "najechać" statek jakiejkolwiek rasy i kliknąć enter. Potem kilka razy Page Down i na samym dole mamy stosunek rasy do której należy w/w statek, do innych ras a także, do nas wyrażony liczbowo. Na przyklad do Khaak i Xenon u większości ras będzie -100000. Mozna dowiedzieć się kogo oprócz Khaak i Xenon nie lubi dana rasa, co wcale nie jest takie oczywiste. Kiedyś próbowałem podnieść sobie rangę u Teladian tępiąc piratów w ich sektorach. Po wykończeniu 12 BlastClaw'ów ranga podniosła mi się z Twórca Strat 10% na 28%. Po sprawdzeniu w/w metodą okazało się, że stosunek Teladian do Piratów wynosi 0. Ranga podnosiła mi się tylko po zestrzeleniu tych Piratów którzy mieli na pieńku z Teladianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi