Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 1. Co dokładnie poprawia trader fix?2. Podczas instalacji wywaliło mi komunikat, że jest to dla X3 Reunion 2.0 i misji Bala GI i że może nie działać. Czy u was działa ten skrypt?3. Co robi skrypcik TreasureHunter? PS. Dzięki Yacek za przesłanie skryptu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 1. Nie wiem, nigdy nie używałem, skrypt pojawił się już jak wlazłem do TC.2. A jaka masz wersję gry X3R? Jeśli z patchem 2.5 to się nie przejmuj.3. Dostajesz info że dziadzio za pieniądze sprzeda co koordynaty na ciekawą paczuszkę, jak kupisz i polecisz to możesz zyskać, możesz też stracić, zależy co znajdziesz w paczuszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Cytat3. Dostajesz info że dziadzio za pieniądze sprzeda co koordynaty na ciekawą paczuszkę, jak kupisz i polecisz to możesz zyskać, możesz też stracić, zależy co znajdziesz w paczuszce.A to chyba pamiętam ten skrypt, w poprzedniej grze zdaje się, że go miałem. Kupiłem raz takie koordynaty, a tam stateczek a wokół niego flota. Mówiąc prościej zostałem wyrolowany ] .Edit: To spolszczenie do Race reaspons fleet to po angielsku jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 CytatEdit: To spolszczenie do Race reaspons fleet to po angielsku jest Ano widać się nikomu nie chciało tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 CytatCytatEdit: To spolszczenie do Race reaspons fleet to po angielsku jest Ano widać się nikomu nie chciało tłumaczyć.Zajmę się tym EDIT: Pytanko odnośnie Race reaspons fleet . Załóżmy, że przejąłem jakiś sektor to, czy ja też wówczas będę atakowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 CytatCytatCytatEdit: To spolszczenie do Race reaspons fleet to po angielsku jest Ano widać się nikomu nie chciało tłumaczyć.Zajmę się tym EDIT: Pytanko odnośnie Race reaspons fleet . Załóżmy, że przejąłem jakiś sektor to, czy ja też wówczas będę atakowany?Przejecie sektora wiaze sie z ostateczna elimincja placowek kosmicznych rasy aktualnie okupujacej sektor i zasadzeniu na nowej ziemi swojej wlasnosci. Mozesz zatem spodziewac sie komitetu powitalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Tylko jeśli mnie zaatakują np. argoni, a ja będę bronił mej własności to repka spadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 CytatTylko jeśli mnie zaatakują np. argoni, a ja będę bronił mej własności to repka spadnie?Logiczne, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 To i ja się o coś spytam, ustawiłem w RRF poziom aktywności na balanced, a chce w trakcie gry zmienić na hostile, jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Spróbuj wejść w sterowanie/interfejs i tam przypisać klawisz do konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Przypisałem do wszystkiego z tego skryptu i jak wywołuje hostile lvl to wyskakuje tylko że poziom to 18 i jedyny przycisk to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 poczytaj w opisie skryptu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 No i poczytałem w opisie skryptu, pisało aby wyłączyć w AI skrypt (3 opcje) a dostane wiadomość, jednak nie dostałem jej, wiec spróbowałem odinstalować skrypt za pomocą plugin managera. Niestety po tym ostatnim kroku gra zawiesza się zaraz po odpaleniu save'a. Co robić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Zainstaluj ponownie szkrypt. Jeśli nie odpali to wrzuć save z przed instalacji. Jeśli nie masz to musisz startować od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Skrypt instalowałem ponownie ze 3 razy no nic trudno dzięki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Małe pytanko jak rozpoznać który sektor będzie polem bitwy?? Jest jakaś wiadomość czy cuś?? Bo w BBS znalazłem kilka dziwnych wiadomości ale chociaż co nie co rozumiem to nie kminie o co chodzi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi