Jump to content

Race reaspons fleet, trader fix i TreasureHunter

Cerber
 Share

Recommended Posts

1. Nie wiem, nigdy nie używałem, skrypt pojawił się już jak wlazłem do TC.

2. A jaka masz wersję gry X3R? Jeśli z patchem 2.5 to się nie przejmuj.

3. Dostajesz info że dziadzio za pieniądze sprzeda co koordynaty na ciekawą paczuszkę, jak kupisz i polecisz to możesz zyskać, możesz też stracić, zależy co znajdziesz w paczuszce.

Cytat

3. Dostajesz info że dziadzio za pieniądze sprzeda co koordynaty na ciekawą paczuszkę, jak kupisz i polecisz to możesz zyskać, możesz też stracić, zależy co znajdziesz w paczuszce.

A to chyba pamiętam ten skrypt, w poprzedniej grze zdaje się, że go miałem. Kupiłem raz takie koordynaty, a tam stateczek a wokół niego flota. Mówiąc prościej zostałem wyrolowany 😀 ]😀 .

Edit: To spolszczenie do Race reaspons fleet to po angielsku jest 😀 😀

Cytat
Cytat

Ano widać się nikomu nie chciało tłumaczyć.

Zajmę się tym 😀 😀

EDIT:

Pytanko odnośnie Race reaspons fleet . Załóżmy, że przejąłem jakiś sektor to, czy ja też wówczas będę atakowany?

Cytat
Cytat
Cytat

Ano widać się nikomu nie chciało tłumaczyć.

Zajmę się tym 😀 😀

EDIT:

Pytanko odnośnie Race reaspons fleet . Załóżmy, że przejąłem jakiś sektor to, czy ja też wówczas będę atakowany?

Przejecie sektora wiaze sie z ostateczna elimincja placowek kosmicznych rasy aktualnie okupujacej sektor i zasadzeniu na nowej ziemi swojej wlasnosci. Mozesz zatem spodziewac sie komitetu powitalnego.

• 4 months later...

No i poczytałem w opisie skryptu, pisało aby wyłączyć w AI skrypt (3 opcje) a dostane wiadomość, jednak nie dostałem jej, wiec spróbowałem odinstalować skrypt za pomocą plugin managera. Niestety po tym ostatnim kroku gra zawiesza się zaraz po odpaleniu save'a. Co robić??