Yacek Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wszyscy narzekają na brak możliwości dokowania TS-ami do Lotniskowców i przede wszystkim TL-i w celu wymiany ładunku. Powstają mody poprawiające, dodające tę możliwość. Są też drony Frachtowe, są skrypty zwiększające możliwości takich dronów. A przecież istnieje coś takiego jak Teleporter.Wystarczy aby jeden ze statków miał to urządzenie na pokładzie. Na przykład TL, wydajemy TS-owi rozkaz "Podążaj za..." lub "Leć do pozycji" i wskazujemy jako pozycję statek TL. Kiedy statki znajdą się wystarczająco blisko siebie, z menu jednego z nich wybieramy "Zaawansowane/Wymień ładunek z..." i na liście dostępnych statków (jeśli np. na lotniskowcu są zadokowane jakieś statki to normalnie będą tylko one dostępne) pojawi się również TS. Wymieniamy ładunek i TS może wrócić do fabryki po dalsze zakupy. Operację można przeprowadzać zdalnie z odległego sektora, czyli działa to w systemie OOS. I po co kombinować ze skryptami, skoro można bez nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Racja, najprostsze rozwiazania sa najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja gram bez scryptów i używam dron frachtowych świetne urządzonka NIe dość, że pozwalają przenosić to wary to fajnie działają jako zbieracze złomu. Wystarczy po bitwie wysłać takiego zbieracza i się niczym nie przejmujesz. Jak jeden się zapełni to drugiego można wysłać. Naprawdę polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Cytat A przecież istnieje coś takiego jak Teleporter.Niby tak, ale w obecnej grze nie mogę go kupić Gram jako Dziki Split i reputacja u wszystkich, którzy sprzedają teleportery mam w okolicach -10000 i nie mam ochoty jej podnosić. Zawsze u Argonów miałem całkiem dobrą repkę, więc teraz trochę im nabroję ]Jednak mimo tej sytuacji jakoś daje radę, bo istnieją drony frachtowe, które są w podstawce. Jak się chce to można wszystko CytatI po co kombinować ze skryptami, skoro można bez nich?Du gut sagst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi