Jare3ek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam!Mam pewien problem-zainstalowałem dodatek XTM.Gra się normalnie włącza ,ale jest pewien problem;odkryłem parę nowych sektorów (m.in. Ziemia).ale jak włączam mapę-wyświetlają mi się tylko te sektory,które są w podstawowej X3!!Słyszałem że trzeba zaktualizować mapę-jak się to robi???Z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A czytałeś FAQ #1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Ale to nie jest mapa Scorpa,tylko ZWYKŁA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 CytatAle to nie jest mapa Scorpa,tylko ZWYKŁA Zaraz, a tobie o co chodzi? O zwykłą mapę, czy mapę Scorpa? Pisz jaśniej bo nic nie można pokapować. I jak mamy Ci pomóc?czegoś tu nie rozumiem... ktoś się z powołaniem minął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 CytatAle to nie jest mapa Scorpa,tylko ZWYKŁA Zaraz, a tobie o co chodzi? O zwykłą mapę, czy mapę Scorpa? Pisz jaśniej bo nic nie można pokapować. I jak mamy Ci pomóc?Teraz lepiej? Sorki, nie ten przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Mamy dwie mapy:- jedna w grze- druga to mapa Scorpa.Mapa w grze pokazuje tylko te sektory, które już odwiedziłeś.Mapa Scorpa pokazuje całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 CytatCytatAle to nie jest mapa Scorpa,tylko ZWYKŁA Zaraz, a tobie o co chodzi? O zwykłą mapę, czy mapę Scorpa? Pisz jaśniej bo nic nie można pokapować. I jak mamy Ci pomóc?Teraz lepiej? Sorki, nie ten przycisk.Przecież napisałem że zwykła,ta "wbudowana".CytatMapa w grze pokazuje tylko te sektory, które już odwiedziłeś.Ale w tym problem-odwiedziłem Ziemię,Marsa i wszystkie inne,a na wbudowanej mapie ICH NIE MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jeśli je odwiedziłeś, to muszą być. Wciśnij będąc w mapie (tej wbudowanej) z na klawiaturze, powinien zostać podświetlony sektor "Ziemia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 8 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Hm,niby znalazł jak wcisnąłem "z"-jest nazwa planety,populacja,itp ale nie ma rysunków,tak jakby ich nie było.Widzę że to jakiś dziwny przypadek :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Jakich rysunków? Może zrób screena i wrzuć gdzieś, daj linka, bo nie bardzo wiem o co ci chodzi.Wejść do mapy sektora możesz? Stacje są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 A ja zapytam czy instalując XTM zainstalowałeś także patha 0.7.3? I czy wszystko dobrze i w dobrej kolejności instalowałeś? Bo jeżeli to to co myślę to wygląda na błąd instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tak ale wiecie co??5 KOMPLETNA REINSTALKA gry pomogła:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Czyli po staremu.... ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jare3ek Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Sądziłem że coś innego...ale za to przy dokowaniu do Argońskiej Stoczni wychodzi mi z gry.Ale dobra bo zacząłem offtopować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi