Jump to content

dziwne "coś"

Cerber
 Share

Recommended Posts

Tylko, że nie mogę tego znaleźć, raz zauważyłem i więcej się nie pojawiło 😀 . Jak gdzieś zobaczę to cyknę coś lepszego. To coś jest raczej małe, jak się podleci to się przez to przelatuje. Ma rozmiary mojej mamby (szerokośc i wysokość) i wydaje się być w 2D.

MI, jak to zobaczyłem, skojarzyło się to ze szlakiem, ponieważ lecąc wzdłuż tego pojawiały się następne. Niestety nie leciałem dalej, tylko około pięciu takich ujrzałem, bo było trzeba piratów wyeliminować. Jak widać na obrazku w oddali po lewej jest drugie takie coś. Ale całkiem prawdopodobne, że był to błąd, bo już tego nie ma. Chociaż po wczytaniu sejvów kilka razy tylko to miałem.

Cytat

Chodzi o początek. Patrz na mapę i współrzędne. Lece w stronę planety (na południowy wschód), a tu nagle teleport na północny kraniec mapy 😀 . W ten sam sposób można tam wrócić, tak więc "portal jest dwukierunkowy, ale tego już nie nagrałem.

A o czym takim prawisz?

Czyżby Ci chodziło o te mega przeskoki przez sektory z "urwaną" siecią sektorów?

Też się kiedyś zdziwiłem, jak przeleciałem i znalazłem się momentalnie w innym obszarze.

Jak pamiętam, są takie 3 linie.