Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Pewnego razu latając sobie w ore belt natrafiłem na coś dziwnego. Nie mam pojęcia, co to jest, ani jak to nazwać. Nie izie tego namierzyć, ani zniszczyć. Wie ktoś co to za ustrojstwo?:http://img524.imageshack.us/img524/5269/dziwknehmm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 ehem... Podlecisz bliżej i zrobisz lepszą fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Zapisz na dysku i zrób zooma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 CytatZapisz na dysku i zrób zooma.Nic to nie da, piksele. Podleć bliżej i zrób lepsze zdjęcie, bo trudno się zorientować co to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Wyglada to jak szluga Czy pojawia sie na radarze ? To jest duze czy male ? Podlec blizej i cyknij pare zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Tylko, że nie mogę tego znaleźć, raz zauważyłem i więcej się nie pojawiło . Jak gdzieś zobaczę to cyknę coś lepszego. To coś jest raczej małe, jak się podleci to się przez to przelatuje. Ma rozmiary mojej mamby (szerokośc i wysokość) i wydaje się być w 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 A moze to miala byc mucha kosmiczna ? Mogl sie uszkodzic plik z teksturami albo cos takiego. Hm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 Nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Wygląda raczej jak jakiś błąd grafiki niż coś celowo umieszczone w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 MI, jak to zobaczyłem, skojarzyło się to ze szlakiem, ponieważ lecąc wzdłuż tego pojawiały się następne. Niestety nie leciałem dalej, tylko około pięciu takich ujrzałem, bo było trzeba piratów wyeliminować. Jak widać na obrazku w oddali po lewej jest drugie takie coś. Ale całkiem prawdopodobne, że był to błąd, bo już tego nie ma. Chociaż po wczytaniu sejvów kilka razy tylko to miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 A widzieliście takiego teleporta . Po oddaleniu się od centrum o około 5 tys. km dzieje się to:http://www.youtube.com/watch?v=0Uq0O4Y4Fro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 No ja nie widzę nic, filmik przy końcówce się urywa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Chodzi o początek. Patrz na mapę i współrzędne. Lece w stronę planety (na południowy wschód), a tu nagle teleport na północny kraniec mapy . W ten sam sposób można tam wrócić, tak więc "portal jest dwukierunkowy, ale tego już nie nagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 CytatChodzi o początek. Patrz na mapę i współrzędne. Lece w stronę planety (na południowy wschód), a tu nagle teleport na północny kraniec mapy . W ten sam sposób można tam wrócić, tak więc "portal jest dwukierunkowy, ale tego już nie nagrałem.A o czym takim prawisz?Czyżby Ci chodziło o te mega przeskoki przez sektory z "urwaną" siecią sektorów?Też się kiedyś zdziwiłem, jak przeleciałem i znalazłem się momentalnie w innym obszarze.Jak pamiętam, są takie 3 linie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 29 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 o to mi chodzi, ale 3 linie w całym wszechświecie, czy w każdym sektorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Cytato to mi chodzi, ale 3 linie w całym wszechświecie, czy w każdym sektorze?W całym wszechświecie- tak bynajmniej tam było w X3Reunion.Ale chyba jednak 5 tego było 2 na dole i 3 na górze. Nie chce mi się wyciągać mapy. Ale jakoś właśnie tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Mi to bardziej wygląda jakby gra osiągnęła maksymalną wartość zmiennej odpowiedzialnej za twoją pozycję i po prostu kolejna wartość którą miałeś osiągnąć w grze odpowiada za pozycje po drugiej stronie sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Dokładnie. Przekręcenie "licznika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 W TC jest to samo. Jak dolecisz parę tyś km to przerzuca Cię na drugi koniec mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centaur041 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Najlepsze to było,jak się "szukało" te gaty za różnymi mgławicami, bądź też za asteroidami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi