Jump to content

Misja Bala Gi:znajdź pewnego odkrywcę

Jare3ek
 Share

Recommended Posts

Witam;otóż przechodzę właśnie misje w Bala Gi i jestem w trakcie wykonywania misji,która polega na znalezieniu pewnego gościa,który ponoć z sektora Maelstorm leci do Nieznanego Sektora i do kolejnego Nieznanego Sektora.Problem w tym,że nikogo tam nie ma(tylko jakiś pusty Nova!!!).Proszę pomóżcie mi!Sprawdzałem każdy sektor i nic!!!Co jeszcze muszę zrobić by znaleźć tego pilota??? 😆

pilota nieznajdziesz ale znajdziesz jego statek -> Pontifex Maximus Paranidia (zwany Hyperionem) tak na marginesie cudowne maleństwo.

Spoiler

W sektorze w którym jest nowa na południowym wschodzie jest pole asteroid i tam będzie kilka porzuconych statków w tym właśnie Pontifex

Czego nie możesz włączyć?

Tam masz linki, a nie spoilery. Co to jest spoiler to też poczytasz w FAQ.

A co do Twojego pytania: znalazłeś statek Nova w Nieznanym sektorze. Pamiętasz gdzie to było? To teraz leć od tego miejsca w prawy dolny róg mapy sektora. Znajdziesz tam następne małe skupisko asteroid, a pośrodku niego kilka porzuconych statków, wśród nich Hyperiona. Przejmij Nemezisa i pozostałe małe statki. Napraw Nemezisa, kup Promień holowniczy i załaduj na Nemezisa i dopiero leć po Hyperiona.