Jare3ek Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Witam;otóż przechodzę właśnie misje w Bala Gi i jestem w trakcie wykonywania misji,która polega na znalezieniu pewnego gościa,który ponoć z sektora Maelstorm leci do Nieznanego Sektora i do kolejnego Nieznanego Sektora.Problem w tym,że nikogo tam nie ma(tylko jakiś pusty Nova!!!).Proszę pomóżcie mi!Sprawdzałem każdy sektor i nic!!!Co jeszcze muszę zrobić by znaleźć tego pilota??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Dar Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 pilota nieznajdziesz ale znajdziesz jego statek -> Pontifex Maximus Paranidia (zwany Hyperionem) tak na marginesie cudowne maleństwo.SpoilerW sektorze w którym jest nowa na południowym wschodzie jest pole asteroid i tam będzie kilka porzuconych statków w tym właśnie Pontifex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Znajdź odpowiedź w FAQ #24. Czwarty link od góry zawiera odpowiedź na Twoje pytanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jare3ek Posted July 7, 2008 Author Share Posted July 7, 2008 Yacek,a mógłbyś dać te spojlery tutaj???Bo tam nie mogę włączyć PS.Ale nie ma nigdzie tego jachtu!!Szukam i szukam i znalazłem tylko Novę!!Help Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Czego nie możesz włączyć?Tam masz linki, a nie spoilery. Co to jest spoiler to też poczytasz w FAQ.A co do Twojego pytania: znalazłeś statek Nova w Nieznanym sektorze. Pamiętasz gdzie to było? To teraz leć od tego miejsca w prawy dolny róg mapy sektora. Znajdziesz tam następne małe skupisko asteroid, a pośrodku niego kilka porzuconych statków, wśród nich Hyperiona. Przejmij Nemezisa i pozostałe małe statki. Napraw Nemezisa, kup Promień holowniczy i załaduj na Nemezisa i dopiero leć po Hyperiona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Albo kup SCS i weź WSZYSTKO!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Zainstaluj skrypt "Asteroid Relocator" i weź też asteroidy .... taki żarcik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Skrypt Takeover i przejmij sektor, będzie jeszcze lepiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Tylko po cholere to wszystko, skoro po Hyperiona trzeba lecieć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Ano tak, zapomniałem ... ale przynajmniej 1 mały asteroidzik można by zabrać - nigdy nie wiadomo, kiedy się przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jare3ek Posted July 8, 2008 Author Share Posted July 8, 2008 Yacek dzięki jesteś ziom!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts