Jagoda Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 U, to już jednak coś, bo ostatnio się wypowiadałem na temat konwojów -0 raz wziąłem, nigdy więcej, dzięki Tobie będzie ten drugi raz co najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No proszę, ciekawe jak to będzie działało w praktyce. Od pewnej rangi bojowej unikam tego typu misji bo nie sposób ich wykonać bez oszustw, może z tym będzie łatwiej.Dzięki za info Jagódko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 17 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Nie ma sprawy Prowler. Ty twez nie raz uratowałeś mnie swoim Info A tak nawiasem mówiąc to ja mając teraz Atf Aegir jest ok tylko zazwyczaj jak nie wykonam jakiejś misji to tylko dla tego że moje wieżyczki ostrzelają niechcący konwojowany statek bo myśliwiec wroga był zdecydowanie za blisko. I może to głupie ale powinien być skrypt który ignoruje przyjacielski ogień. Nawet w Misji ochrony stacji też czasem mi się nie powodziło z tego względu że moje wieżyczki ostrzelały stację :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 No wieżyczki nie patrzą co jest w tle wroga - ile razy musiałem kombinować z hakowaniem jakichś stacji bo oberwały ode mnie i potem oburzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi