Jump to content

Sector Takeover by linus_org

Konrad162
 Share

Recommended Posts

Sector Takeover by linus_org

Instalacja:

- skrypt znajduje się pod tym adresem link

- spolszczenie link

- oryginalna strona projektu link

Obsługa i opis

Skrypt pozwala na przejmowanie sektorów, można zajmować tylko i wyłącznie wrogie oraz nieznane sektory. Po zajęciu sektora można przestawić nastawienie do danej rasy na "przyjaciel". Aby przejąć sektor trzeba zniszczyć wszystkie wrogie stacje w setorze oraz postawić chociaż jedną własną (HQ, dok z zaopatrzeniem lub stację handlową) Skrypt automatycznie uaktualni informacje o właścicielu sektora po 30 minutach lub po naszym wybraniu "sectortakeovermenue".

Dodatkowe uwagi:

Aby nasza stacja nie była brana pod uwagę przez skrypt przed nazwą naszej stacji należy wstawić $.

Jeśli wszystkie nasze stacje zostaną zniszczone sektor od razu przechodzi na własność pierwotnego właściciela.

Spodziewać się możemy iż pierwotni właściciele będą chcieli odzyskać swój sektor.

Stacje będą płacić nam podatki za "przebywanie" w naszym sektorze.

Noo, brakowało mi tego skryptu. Aż mnie zaczyna korcić, żeby znowu pograć. Co prawda w paru innych jest przejmownaie sektorów ale ten mi się jeszcze z Reunionem kojarzy.

Faktycznie śliczny pikczyr.

Zdementuję jednak jedną rzecz - moja współpraca polegała tylko na tym, że się zadummałem nad jednym słowem, i tyle. Więcej powodów do dummy nie mam. Więc podziękownaia za przetłumaczenie skryptu nalezą się nikomu innemu jak tylko autorce postu wyżej.

• 3 years later...