Konrad162 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Sector Takeover by linus_orgInstalacja:- skrypt znajduje się pod tym adresem link- spolszczenie link- oryginalna strona projektu linkObsługa i opisSkrypt pozwala na przejmowanie sektorów, można zajmować tylko i wyłącznie wrogie oraz nieznane sektory. Po zajęciu sektora można przestawić nastawienie do danej rasy na "przyjaciel". Aby przejąć sektor trzeba zniszczyć wszystkie wrogie stacje w setorze oraz postawić chociaż jedną własną (HQ, dok z zaopatrzeniem lub stację handlową) Skrypt automatycznie uaktualni informacje o właścicielu sektora po 30 minutach lub po naszym wybraniu "sectortakeovermenue". Dodatkowe uwagi:Aby nasza stacja nie była brana pod uwagę przez skrypt przed nazwą naszej stacji należy wstawić $. Jeśli wszystkie nasze stacje zostaną zniszczone sektor od razu przechodzi na własność pierwotnego właściciela. Spodziewać się możemy iż pierwotni właściciele będą chcieli odzyskać swój sektor. Stacje będą płacić nam podatki za "przebywanie" w naszym sektorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Noo, brakowało mi tego skryptu. Aż mnie zaczyna korcić, żeby znowu pograć. Co prawda w paru innych jest przejmownaie sektorów ale ten mi się jeszcze z Reunionem kojarzy.Faktycznie śliczny pikczyr.Zdementuję jednak jedną rzecz - moja współpraca polegała tylko na tym, że się zadummałem nad jednym słowem, i tyle. Więcej powodów do dummy nie mam. Więc podziękownaia za przetłumaczenie skryptu nalezą się nikomu innemu jak tylko autorce postu wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Mnie tez brakowało tego skryptu. Nareszcie ktoś go przetłumaczył i będę mógł zainstalować. W X3R miałem ten skrypt, a TC używałem opcji przejmowania sektorów z IR, ale to nie to samo. Do tego podziękowałem ostatnio IR za współpracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortis Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Czy ktoś mógłby odnowić link do pobierania? Na stronie głównej projektu także link wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wygrzebałeś kolejną staroć Zainstaluj ten skrypt http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=243791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mortis Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Spasiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Też polecam STO 1.57 Trickmov-a, ale przypominam również, że istnieje coś takiego: http://xudb.pl/topic/2203-baza-skryptow-i-modow-dla-gier-serii-x/ gdzie można znaleźć skrypty, których nie można porać z oryginalnych linków ich tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi