Azakal Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Cześć ludziska.Mam kolejny problem (a już myślałem, że wiem wszystko ). Czy wirusem włamań systemowych mozna przejąć porzucony M6. Pokręciłem się trochę po Kao Mistake i byłem świadkiem niezłej jatki Splici-Khaak. Wynik 1:0 Splici. W dodatku w sektorze zostały do zebrania 2 korwety Khaak i trochę drobnicy. Jako, że jeszcze nie mogę lądować w dokach Teladi kupiłem od piratów Wirus włamań systemowych. Jakoś nie mogę przejąc nim M6. Tak się obawiam, że nie działa on na statki M6 wzwyż z uwagi na to, iż opuszczanie większych jednostek to dodatek oferowany przez BSE, poza tym porzucone M6 zdarzają się tylko w XTM. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OpoXavier Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Myślę, że odpowiedź na dręczące Cię pytanie znajdziesz tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 WWS to rozszeżenie do zwykłego przejmowania statków w X3. Nie musisz wyłazić z kabiny aby przejąć statek - ale to działa na statki klasy M5,M4,M3,TS - i to wszystko. Całą resztę tj. M0, M1,M2, TL, M6, M7, M8 przejmie się wyłącznie za pomocą Salvage Claim Software. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi