Jump to content

_RA -Podróż w nieznane - dziennik odkrywcy - Komentarze

_RA
 Share

Recommended Posts

Wersja gry:

Angielska (więc z góry przepraszam za nazwy tłumaczeniu statków itp.)

Start gry:

Anonimowy Argon (postać którą zaczyna się scenariusz ma płeć żeńską tak więc dziennik będzie też tak będzie prowadzony.

Mody:

Tylko mapa by Scorp

Grę będę tylko i wyłącznie wczytywał jak zginę. Będę robił tak długo aż uznam że postać pójdzie na spoczynek, wtedy zacznę nową grę i nowy opis historii.

Na początek dam trochę historii a potem rozpocznę dziennik i to dość szczegółowy bo system będzie się opierał na dniach mijających grze. Grę będę prowadził tak jak się ułoży nie mam żadnych planów 😀. Po każdym dniu będzie raport z całego dobytku i rang u ras które znam

Miłej lektury i czekam na komentarze.

No poprawki w tekście już zrobiłem kobietę wybrałem bo taki rysunek był przy starcie no i płeć napisane było że żeniska a więc nie chciałem tego naruszać 😀:) poza tym można to też nazwać jakimś wyzwaniem 😀 Zdjęcia?? narazie nie wiem jak dodać zdjęcia a pozatym narazie nic ciekawego się nie dzieje jak latam 😀

Oj pilocie zawialo cie az do Atreus Clouds i byc tak blisko. Sorkvild wiedziec gdzie stary boron ukryc swoj kosmiczny autobus w Menelaus Frontier. Ty wrocic tam, wziasc autobus musisz mlody pilocie 😀

Wziasc na droge dobra mapa. byc bezpieczny. http://homepage.ntlworld.com/christophe ... 0/XMap.jpg

Fajnie sie czytalo.

*Parogodzinny seans z Gwiezdnymi Wojnami, zrobil swoje %-)

BTW podoba mnie sie ta mapka, nawet ktos sie potrudzil by zamiescic mglawice. Klimatowe.

• 1 month later...
Cytat

Oj pilocie zawialo cie az do Atreus Clouds i byc tak blisko. Sorkvild wiedziec gdzie stary boron ukryc swoj kosmiczny autobus w Menelaus Frontier. Ty wrocic tam, wziasc autobus musisz mlody pilocie 😁

Wziasc na droge dobra mapa. byc bezpieczny. http://homepage.ntlworld.com/christophe ... 0/XMap.jpg

Fajnie sie czytalo.

*Parogodzinny seans z Gwiezdnymi Wojnami, zrobil swoje %-)

BTW podoba mnie sie ta mapka, nawet ktos sie potrudzil by zamiescic mglawice. Klimatowe.

Ty podarować gniot nie mapa. Na ta mapa brakować spora ilość sektora. 😁