_RA Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wersja gry:Angielska (więc z góry przepraszam za nazwy tłumaczeniu statków itp.)Start gry:Anonimowy Argon (postać którą zaczyna się scenariusz ma płeć żeńską tak więc dziennik będzie też tak będzie prowadzony.Mody:Tylko mapa by ScorpGrę będę tylko i wyłącznie wczytywał jak zginę. Będę robił tak długo aż uznam że postać pójdzie na spoczynek, wtedy zacznę nową grę i nowy opis historii.Na początek dam trochę historii a potem rozpocznę dziennik i to dość szczegółowy bo system będzie się opierał na dniach mijających grze. Grę będę prowadził tak jak się ułoży nie mam żadnych planów . Po każdym dniu będzie raport z całego dobytku i rang u ras które znamMiłej lektury i czekam na komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 CytatAngielska (więc z góry przepraszam za nazwy tłumaczeniu statków itp.)A czemu angielska, w FAQ masz przepis jak zrobić polską wersję, będzie ci się łatwiej grało.A ogólnie, tak trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Nie pamiętasz ja zawsze wolałem angielskie wersje mimo że nie wszystko się zawsze rozumie. Ale pomyśle nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAAL-Melkart Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Czemu wybrałeś bohaterkę a nie bohatera? Co jakiś czas używasz końcówek słów przynależnych rodzajowi męskiemu (np. "doleciałem"). Myślałeś o wstawieniu niekiedy jakiegoś screena co by można popatrzeć na świat z Twojego opowiadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 No poprawki w tekście już zrobiłem kobietę wybrałem bo taki rysunek był przy starcie no i płeć napisane było że żeniska a więc nie chciałem tego naruszać :) poza tym można to też nazwać jakimś wyzwaniem Zdjęcia?? narazie nie wiem jak dodać zdjęcia a pozatym narazie nic ciekawego się nie dzieje jak latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Oj pilocie zawialo cie az do Atreus Clouds i byc tak blisko. Sorkvild wiedziec gdzie stary boron ukryc swoj kosmiczny autobus w Menelaus Frontier. Ty wrocic tam, wziasc autobus musisz mlody pilocie Wziasc na droge dobra mapa. byc bezpieczny. http://homepage.ntlworld.com/christophe ... 0/XMap.jpgFajnie sie czytalo.*Parogodzinny seans z Gwiezdnymi Wojnami, zrobil swoje %-)BTW podoba mnie sie ta mapka, nawet ktos sie potrudzil by zamiescic mglawice. Klimatowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Mapka faktycznie klimatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Popieram mapka bardzo mi się podoba szkoda ze ta by Scorp nie jest taka no ale jej zaleta to przydatność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Mam takie pytanie jak wg was jest lepiej raport umieszczać co jakiś zcas w opowieśi czy dać go w tym temacie na samej górze i uaktalniać go co jakiś czas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W opowieści, można będzie porównać jak się sytuacja rozwijała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAAL-Melkart Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Masz taką dużą panoramę czy powiększasz screeny? Są nieco rozmazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja jeszcze zmniejszam obrazki, może za bardzo zmniejszam te obrazki nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Hej No coż podróż mojej odkrywczyni dziś dobiegnie końca i zacznę od nowa jeszcze nie wiem jak przedstawie zakończenie. al Czas na skrypty tak więc jak dochodzi coś nowego to też nowy początek musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 CytatOj pilocie zawialo cie az do Atreus Clouds i byc tak blisko. Sorkvild wiedziec gdzie stary boron ukryc swoj kosmiczny autobus w Menelaus Frontier. Ty wrocic tam, wziasc autobus musisz mlody pilocie Wziasc na droge dobra mapa. byc bezpieczny. http://homepage.ntlworld.com/christophe ... 0/XMap.jpgFajnie sie czytalo.*Parogodzinny seans z Gwiezdnymi Wojnami, zrobil swoje %-)BTW podoba mnie sie ta mapka, nawet ktos sie potrudzil by zamiescic mglawice. Klimatowe.Ty podarować gniot nie mapa. Na ta mapa brakować spora ilość sektora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Bo ta mapa być stara, mój dziadek znalazł ją jeszcze na strychu domu swojego dziadka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krutek Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zatem moja prostować, to dziadowska mapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi