_RA Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Mam takie pytanie gdzie znajdę jakąś historię świata X co się działo do rozpoczęcia gry X3. Przyznam raz kiedyś to znalazłem ale nie pamiętam gdzie i co i jak.Kolejne pytanie jak się nazywają planety w sektorze Argon Prime. Bardzo bym potrzebował to.Z góry Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Tu masz pewną część historii X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Na xudb jest przetlumaczona historia, ktora orgyginalnie znajduje sie na legendarnej argonopedii http://argonopedia.ppcis.org/histmenu.p ... 2a9d70441fDuzo ciekawych informacji znajdziesz pod tym adresem, a zwlaszcza w ksiazce "Farnham's Legend", e-ksiazka ta jest udostępniona na forum. CytatFarnham's Legend is a science fiction novel set in the imaginary universe created for the X Computer Game Series. It was written in German by Helge T. Kautz, and has been translated into English by Steve Miller and Andreas Fuchs. Published by Egosoft in 2005, it numbers 349 pages.[1]Swego czasu wydrukowalem sobie to wszytsko dla lepszego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RA Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Dziękuję za pomoc mam nadzieje, że tam znajdę tego co szukam zabieram się do lektury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Ugh... Zapomnialem wkleic linka do wspominanej wczesniej ksiazki.http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=248141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi