Azakal Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Skrypt umożliwiający przenoszenie więcej niż jednego napędu skokowego w ładowni. Po zainstalowaniu w Getsu Fune powstanie fabryka Upgrade Kits (poza tą fabryką Upgrade Kits można kupić w Terracorp HQ). Kiedy mamy już w ładowni przynajmniej jeden Upgrade Kits z menu poleceń statku wybieramy zwyczajowe -> Install Ship Upgrade Kit. Wówczas pojawi się okienko wyboru. Możemy zainstalować Jumpdrive Kits (czyli napęd skokowy). Oprócz niego można instalować też na statku rozszerzenia (tuning sterów, ładowni, handlowe MK3 itd.).Oczywiście wszystkiego nie zainstalujemy jednym Upgrade kits SkryptSpolszczenieNazwy Upgrade Kits i Jumpdrive Kits nie spolszczałem, gdyż nie miałem koncepcji jak je nazwać po naszemu Do prawidłowego działania skryptu niezbędne są biblioteki EMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Oj, potrzebne było mi takie coś. Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Tym razem bez pytania dodałem tłumaczenie do Mamuta, a linki znajdują się jak zwykle w temacie ze spolszczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 5 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 CytatTym razem bez pytania dodałem tłumaczenie do Mamuta, a linki znajdują się jak zwykle w temacie ze spolszczeniami.I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doe Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 WitamW fabryce pokazane są różne ciekawe rodzaje broni Gonerów ale niestety przy każdej widnieje ilość=0.Czy ktoś z Was kupił tam jakąś broń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Bo w tej fabryce kupuje się Upgrade Kit a reszta to surowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doe Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Bronie są surowcami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Są na świecie rzeczy które się filozofom nie śniły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 19 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Od pewnego czasu ten skrypt jest mi bardzo pomocny. Szkoda tylko że autor skupił się tylko na napędzie skokowym, fajnie by było jak by można było przewozić inne urządzenia takie jak teleporter i temu podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Fakt mogliby wymyślić hurtowe przewożenie teleporterów. W kilku ostatnich grach miałem na pieńku z Argonami, Gonerami i Ziemiakami no i nici z teleportera. Co jakiś czas udało się go zdobyć podczas zbierania złomu ale to i tak lipa bo jeden statek to jeden teleporter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Wiesz Azakal co mnie najbardziej dziwi? To że autorzy gry dali możliwość przewożenia większej ilości osłon, tarcz, broni, ale nie napędu skokowego, teleporteu i podobnych gadżetów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 To, co jest dodatkiem - nie jest produktem handlowym. To wyposażenie. Osłonami i bronią można handlować, dlatego można mieć tego więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 CytatTo, co jest dodatkiem - nie jest produktem handlowym. To wyposażenie. Osłonami i bronią można handlować, dlatego można mieć tego więcej.Niby tak, ale te dodatki można wyrzucać w przestrzeń i wtedy dyndają tam sobie jako kontenery. Trochę to dziwne, że możesz to wywalić, zebrać również, ale tylko jedną sztukę. Moim zdaniem to wielka lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko22 Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Sam widzisz na przykładzie liczby skryptów, co jest jeszcze lipą w tej grze. Przykłady można mnożyć. Nie my jesteśmy producentami tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 CytatSam widzisz na przykładzie liczby skryptów, co jest jeszcze lipą w tej grze. Przykłady można mnożyć. Nie my jesteśmy producentami tej gry.Tjaaaa, tylko rozchodzi się o to, że ni w ząb nie "kiminię" tego, dlaczego nie można przewozić części zamiennych do naszych statków? Rzeczą jasną jest że statki to zwykła mechanika, która de facto potrafi się psuć i to w najmniej oczekiwanym momencie, złośliwość rzeczy martwych. Dlatego też ja osobiście uważam że jest to raczej bezsens, skoro nie można transportować części zamiennych.CytatTo, co jest dodatkiem - nie jest produktem handlowym.No i z tym się raczej nie zgodzę. Silniki, filtry i inne gadżety do samolotów, samochodów są najnormalniej w świecie produktem. Więc Ego chcąc zachowywać równowagę ekonomiczną, powinna uwzględnić to, iż każda najmniejsza cześć jest produktem. Tym bardziej że płacisz za nią gotówką "kredyty". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gchojna1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A może i utrzymanie statków serwisowanie przeglądy itd i paliwo do lotów też powinny kosztować ? Ja za mój samochód bule co roku aż miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Przecież przeglądy w stoczni kosztują, a za ogniwka tez płacisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gchojna1 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Między miastami powinienem płacić za wajchę ale po mieście juz nie. To by było dobre bo w większości jeżdzę po mieście. Ops - trochę inaczej. Przy wolnej jeździe tok do 100 jedzie za darmo a paliwo spala dopiero powyżej setki. Co wy na to ? I osłony by sie przydały chociaz z 1GJ przed stłuczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi