michal3588 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 W sektorze Heretics End spotkałem wrogi statek "Rybołów". Jako, że w pobliskiej bazie miałem parę statków do pomocy postanowiłem go rozwalić ;]. Tłukłem go.... tłukłem go... (osłony 400KJ, kadłub ok 50k) i gdy miał już tylko parę % kadłuba pilot się katapultował. Problem w tym, że nie mam nawet opcji "przejmij" nawet skanowanie zmieniło się na "nielegalne";[. Statek cały czas stoi w miejscu i najwyraźniej nie ma zamiaru zniknąć;]. Jak go przejąć? Bo fura niegłupia ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 FAQ#6. Zanim zadasz pytanie, sprawdź z łaski swojej, czy odpowiedź na nie nie jest w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Ehh... To statek M6.... Kur**.. Sorki;/. Już mi się głupio zaczyna robić... Posty piszę na szybko w czasie gry i taki tego efekt. Co nie zmienia faktu, że nadal nie wiem jak go przejąć;]. SCS pomimo usilnych prób mi nie działa więc nie mogę przy jego pomocy m6 przejmować. Czy jest na to jakiś sposób prócz SCS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jest, przeczytaj dokładnie cały temat o skrypcie SCS, albo zrób dokładnie tak jak tam opisałem, albo użyj drugiego skryptu, do którego link też tam znajdziesz. Czasem ktoś ma problem z zainstalowaniem skryptu SCS, ale wg mnie to żaden problem, trzeba tylko dokładnie sprawdzić wszystko w Plugin Managerze, czy jest tak jak opisałem. Ja SCS instalowałem już w kilku instalkach gry i nigdy nie miałem problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 W temacie o SCS masz podany link do alternatywnej wersji. Działa tak samo tylko zasięg jest mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal3588 Opublikowano 29 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Pobrałem Salvage Claim Software Mk. 1 i śmiga aż miło ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi