Sorkvild Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Szuaklem w Faq i na forum, ale nie moglem znalesc odpowiedzi. Mianowicie chodzi mi o mozliwosc sprawdzenia reputacji u ras takich jak: Piraci, Yaki, Khaak, Xenon. Czy jest w ogole mozliwosc podejrzenia jaka mamy u nich reputacje, jesli tak co czego do tego celu nalezy uzyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Display Ranks. Słabo szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 21 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Jakos mnie to umknelo zamiast tego sciagnalem Numeric Ranks, ale ten nie uwzglednia wszystkich ras. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Ja używam obu, numeric pozwala zorientować się w szczeblach rozwoju reputacji, a display pokazuje pozostałe reputacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi