LeWaR Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Najnowsza łatka Xtended Mod .7 gotowa do ściągania..Kolejność instalacji:* Powinieneś odinstalować 0.7.2 Scriptpack.* Usunąć wszelkie pliki językowe "language packs" które masz zainstalowane* NIE usuwaj samego moda "core-mod"!* Po wykonaniu powyższych czynności zainstaluj nową łatkę.Link do ściągnięcia: (.SPK format): - XTM .7 PATCH 0.7.3 .SPK - XTM .7 PATCH 0.7.3 POLISH TEXT FILES.SPK0.7.3 poprawione wiele znanych błędów.Możliwość rozgrywki w językach: Angielskim, Niemieckim, Francuskim, Rosyjskim, Włoskim i Polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Zaraz, zaraz! Chyba jest za wcześnie i mój pokładowy komputer działa jeszcze na jałowym biegu. Trza by mu było jakiegoś doładowania załatwić... - Jakiego 0.7.2 Scriptpacka mam odinstalować?- Wywalić pliki językowe – rozumiem- Nie wywalać "core-moda"? – rozumiem- Zainstalować nową łatkę – jedną czy obydwie? (przy okazji – to jest nowa nasza eee... Wasza łatka czy ich? Bo oni to chyba jeśli już to 7.4?)A tak poza tym, to u mnie w rodzinie wszyscy zdrowi. A ja idę na kawę. Jak wrócę, to może łatwiej się będzie ze mną dogadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 To jest kopia postu Deadego z forum Ego.Nic nowego dla nas, więc spokojnie kawę dopij (albo piwo, ale to po pracy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Dar Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 no żeście mnie już zestresowali ....myślałem że już wersja 7.4 wyszła a tu jakiegoś kotleta odgrzewacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 No ja tak samo pomyślałem i już chciałem pisać do Lewara, by poprawił, by 0.7.3 odinstalować, przed instalacją 0.7.4 ., a tu nie, zonk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Wczoraj stwierdziłem, że tu kompletnie brak informacji nt. XTM... Lepiej późno niż wcale.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Niedługo może się przydać, będzie tylko trzeba uaktualnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi