Sorkvild Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Otoz... Czy da sie uruchamiac, niektore proste skrypty komend z Reuniona ? Mianowicie sa skrypty bez ktorych nie moge sie obyc: 1. Autotrader Sector Lock http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... sc2. Station Trader Camper http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=153845Czy ktos ma doswiadczenia z konwersja skryptow ? Czy moze zwyczajnie zainstalowac je, aczkolwiek watpie by to zadzialalo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Działać raczej nie będzie. Spore zmiany w SE nastąpiły w stosunku do X3R. Jeśli już to szukaj odpowiednika do TC, sporo skryptów zostało przeniesionych.Napisz co te skrypty robiły. Pomogę szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 1. W poleceniach dodatkowych mozna bylo wybrac sektor, wowczas dany statek do niego nie wstepowal. Ponowne wybranie sektora wylaczalo sektor z wykluczenia.2. Ten skrypt byl dosc prosty w dzialniu. Zrobilem do niego spolszczenie. Cytat47. Skrypt Cycrowa. Station Camper. Są dwie komendy Kup i sprzedaj, wybierasz za ile i cenę, a statek będzie wisiał na stacji tak długo aż wszystko sprzeda bądź kupi po żądanej cenie. Bardzo przydatne..Bez Sector Locka da sie zyc, ale Station Trader Camper byl niezastapiony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie wiem czy czegoś podobnego jak Station Camper nie będzie w patchu 2.5, ale muszę to sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Ano sprawdz jesli mozesz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Nie bardzo mogę, za mało kasy mam na TS-a, a mam też inne zajęcia.Ale możesz też zobaczyć na ten skrypt: Extended Trade Command Software Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Cycrow aktualnie pracuje nad station ware camperem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Cytat1. W poleceniach dodatkowych mozna bylo wybrac sektor, wowczas dany statek do niego nie wstepowal. Ponowne wybranie sektora wylaczalo sektor z wykluczenia.Ta opcja już jest w patchu 2.5.Niestety, nadal nie miałem okazji sprawdzić jak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi