rozz Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Witam wszystkich!Jak widać po tytule posta jestem początkującym graczem w X3TC stąd to być może głupie pytanie. Jeszcze jedno - jestem w trakcie przechodzenia fabuły terran. Z góry dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 jak kończysz fabułę terran to możesz go kupić na ziemi w Torus dodatkowo można kupić napęd skokowy w Home of Light - kwatera Terracorp; w Legends Home - kwatera Otas; i w Queens Harbor - kwatera Atreus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 Ewentualnie przeszukać najpierw forum bo takie pytania i takie odpowiedzi już padały. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 9, 2009 Share Posted October 9, 2009 CytatEwentualnie przeszukać najpierw forum bo takie pytania i takie odpowiedzi już padały.Choćby tu: http://xudb.pl/topic/580-re-5-misja-terran/#entry6984 warto zobaczyć do tego posta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozz Posted October 11, 2009 Author Share Posted October 11, 2009 Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc. Problem rozwiązał się sam gdyż w końcu dostałem Vidara posiadającego ów napęd. Z tym poniekąd wiąże się jeszcze jedna kwestia. W ostatniej misji dla terran w sektorze Aldrin można kupić Springblossoma. Czy należy mieć odpowiednio wysoką reputację u terran aby tego dokonać? W chwili obecnej mam tak małą że nie mogę kupić nawet uzbrojenia w stacjach terrańskich. Nie wiem zatem co z tego wyniknie Korzystając z otwartego już posta chciałbym zapytać o kolejną rzecz, która bardzo mnie nurtuje. A mianowicie czy zdobyte/kupione statki i zarobione kredyty w trakcie przechodzenia "kampanii" przejdą do trybu "wolnej gry" gdzie nie ma już fabuły?Po raz kolejny z góry dziękuję za odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted October 11, 2009 Share Posted October 11, 2009 Wszystko ci zostanie po przejściu kampanii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts