Omicron Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Hej, jestem nowym pilotem dopiero raczkuje jeśli chodzi o X3...Moje pytanie dot. misji (nie wiem która to z kolei (jedne z pierwszych)... Otóż iż dostałem rozkaz w jakiejś stacji Patrolowej ziemian abym śledził Xenosa z PTNI Headquaters do jego bazy (jest to przynajmniej u mnie nieznany sektor gdzie są bazy Xenosów)... I tu się zaczyna mój problem mam niby przeskanować bazę i wyciągnąć jakieś informacje, tak więc moje pytanie brzmi jak to zrobić Gdy próbuje komunikować się ze stacją mam tylko zapytanie o dokowanie na które i tak dostaję odmowę. W okół bazy latają Xenosi którzy chcą mnie zniszczyć. Proszę o pomoc bo jestem w kropce :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Pewnie musisz blisko niej podlecieć, aby skanowanie się rozpoczęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 To skanowanie zacznie się automatycznie ? Byłem dość blisko około 2km od bazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Z tego co kiedyś czytałem wynikało że trzeba podlecieć jeszcze bliżej, na pareset metrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Blisko, to znaczy blisko. Polataj wokół ścian stacji. Może 300 m da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Hmm okej spróbuję (btw. trochę dziwne że jestem Argonem a robię misje dla Terranów ). Dzięki za szybką odpowiedź i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Można i się nawet przytulić na 50 pewnie. A jak Cie ktoś atakuje to rozwal dziadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 A więc na w tej misji masz śledzić statek Nova, a Xenońskie statki możesz olać albo je zdobyć. Twoim priorytetem jest śledzenie statku Nova który udaje się do sektora Nieznanego wschód od PTNI Headquarters. Tam też będziesz miał filmik jak TS wykonuje nad przestrzenny skok, a następnie wyleci komitet powitalny, który "bardzo" ciepło cię powita, nie licz że wyskoczycie razem na browarka bo panowie mają inny cel... unicestwić ciebie i twój statek.A skanowanie stacji zrób to policzeniu się z komitetem powitalnym, podleć najbliżej jak możesz i zatrzymaj silniki jak rozpocznie się skanowanie stacji. To by było na tyle a jak nie dajesz rady sam rozkiminić misje i jej zagadnienia to polecam przygotowaną przez Yacka instrukcję. Dzięki niej z raczkującego bobaska ewoluujesz do Krwiożerczego gwiezdnego poskramiacza http://xudb.pl/topic/1187-faq-misji-fabu-y-x3-tc/#entry5067 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 4 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dzięki udało się 300m od bazy skanowanie się zaczęło, co do rozwalenia komitetu powitalnego to 5vs1 to raczej ciężki orzech do zgryzienia przynajmniej dla mnie... (filmiku nie było żadnego :/ gdy go śledziłem wyglądało to jakby zadokował i później pojawił się komitet powitalny ). Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatDzięki niej z raczkującego bobaska ewoluujesz do Krwiożerczego gwiezdnego poskramiacza W dodatku wyrwany ze snu o 4 rano będziesz w stanie po pijaku wyrecytować z pamięci wszystkie punkty z FAQ włącznie z tytułami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Nie ma czegoś takiego jak scenariusz Argon Patriot. Argon Patriot to profil startowy. A robisz misje fabuły terran. Wszystkie fabuły są dostępne na wszystkich profilach (z małymi wyjątkami). Wszystko masz opisane w FAQ misji fabuł TC, linka do FAQ podała Ci wcześniej Jagoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatW dodatku wyrwany ze snu o 4 rano będziesz w stanie po pijaku wyrecytować z pamięci wszystkie punkty z FAQ włącznie z tytułami.A jak się "naumiesz" ma pamięc i jak jacek ciebie przepyta i odpowiesz jak z nut, to może nawet zostaniesz Best Frendem XUDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatCytatW dodatku wyrwany ze snu o 4 rano będziesz w stanie po pijaku wyrecytować z pamięci wszystkie punkty z FAQ włącznie z tytułami.A jak się "naumiesz" ma pamięc i jak jacek ciebie przepyta i odpowiesz jak z nut, to może nawet zostaniesz Best Frendem XUDB I dostaniesz pół etatu jako rozdawacz ulotek z FAQ.Hmm, właśnie. Może to i dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ulotki? Weź sobie mojego avatarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 PSHEM zachowuj się jakie ulotki co ty wypisujesz.... na pamięć wyrecytować FAQ ... i w zamian ulotki chyba z byka spadłeś :/ zostanie Platynowy Abonament XUDB F.A.Q. - 100 przykazań XUDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatPSHEM zachowuj się jakie ulotki co ty wypisujesz.... na pamięć wyrecytować FAQ ... i w zamian ulotki chyba z byka spadłeś :/ zostanie Platynowy Abonament XUDB F.A.Q. - 100 przykazań XUDBNo oszywiście, a co?Hmm, 100 przykazań... świat pędzi do przodu, Izraelici zaczynali od 10 punktów FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Było więcej, ale jedna tablica się stłukła jak Mojżesz złaził z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatByło więcej, ale jedna tablica się stłukła jak Mojżesz złaził z góry.To musiał niezły ochrzan potem dostać od Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatTo musiał niezły ochrzan potem dostać od Admina.no i skończyło się potopem, nie kuś Yacka nie wiadomo jak to może się skończyć NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatCytatTo musiał niezły ochrzan potem dostać od Admina.no i skończyło się potopem, nie kuś Yacka nie wiadomo jak to może się skończyć NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKEYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzydełkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzydełkami.Taki archanioł Gabriel z mieczem świetlnym w dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzydełkami.Yacek ze skrzydełkami chyba z rogami nic tylko Czytać FAQ, okno czatu jest do luźnych rozmów a nie do załatwiania prywatnych rozmów o grze, Jagoda demoralizujesz dzieci, Pshem ty.... blablabla A gdyby nawet były te skrzydełka ... hmm to ten co tak się zbuntował i teraz mamy taki bur$#%^ i męczymy się na tym %^%$#$% świecie zwanym ziemia a %^%$ mogło być tak fajnie w raju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatCytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzydełkami.Yacek ze skrzydełkami chyba z rogami nic tylko Czytać FAQ, okno czatu jest do luźnych rozmów a nie do załatwiania prywatnych rozmów o grze, Jagoda demoralizujesz dzieci, Pshem ty.... blablabla A gdyby nawet były te skrzydełka ... hmm to ten co tak się zbuntował i teraz mamy taki bur$#%^ i męczymy się na tym %^%$#$% świecie zwanym ziemia a %^%$ mogło być tak fajnie w raju No tak, ale jeśli weźmiemy pod uwagę, że jest Admin, jest Moderator, to Ci Friendsi, znaczy się, że oni są tymi, co tam wyznają, odprawiają modły, prowadzą baranki w kierunku raju i żyją w celibacie...............yyyy, no tak, rozumiem. No przykro mi chłopaki, nie wiedziałem...(Jagódko, błagam, nie pozwól nigdy, żeby mnie wzięli do tej grupy, proszęęęęęęę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatTaki archanioł Gabriel z mieczem świetlnym w dłoni.Jak widać nie czytacie postów innych niż ostatni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 CytatCytatTaki archanioł Gabriel z mieczem świetlnym w dłoni.Jak widać nie czytacie postów innych niż ostatni.Ja czytam, ale mam krótką pamięć, zresztą jak i wszystko, i zapamiętuję tylko ostatni post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi