Omicron Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Hej, jestem nowym pilotem dopiero raczkuje je艣li chodzi o X3...Moje pytanie dot. misji (nie wiem kt贸ra to z kolei (jedne z pierwszych)... Ot贸偶 i偶 dosta艂em rozkaz w jakiej艣 stacji Patrolowej ziemian abym 艣ledzi艂 Xenosa z PTNI Headquaters do jego bazy (jest to przynajmniej u mnie nieznany sektor gdzie s膮 bazy Xenos贸w)... I tu si臋 zaczyna m贸j problem mam niby przeskanowa膰 baz臋 i wyci膮gn膮膰 jakie艣 informacje, tak wi臋c moje pytanie brzmi jak to zrobi膰 Gdy pr贸buje komunikowa膰 si臋 ze stacj膮 mam tylko zapytanie o dokowanie na kt贸re i tak dostaj臋 odmow臋. W ok贸艂 bazy lataj膮 Xenosi kt贸rzy chc膮 mnie zniszczy膰. Prosz臋 o pomoc bo jestem w kropce :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Pewnie musisz blisko niej podlecie膰, aby skanowanie si臋 rozpocz臋艂o... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omicron Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 To skanowanie zacznie si臋 automatycznie ? By艂em do艣膰 blisko oko艂o 2km od bazy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Z tego co kiedy艣 czyta艂em wynika艂o 偶e trzeba podlecie膰 jeszcze bli偶ej, na pareset metr贸w. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Blisko, to znaczy blisko. Polataj wok贸艂 艣cian stacji. Mo偶e 300 m da rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omicron Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Hmm okej spr贸buj臋 (btw. troch臋 dziwne 偶e jestem Argonem a robi臋 misje dla Terran贸w ). Dzi臋ki za szybk膮 odpowied藕 i pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Mo偶na i si臋 nawet przytuli膰 na 50 pewnie. A jak Cie kto艣 atakuje to rozwal dziad贸w. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 A wi臋c na w tej misji masz 艣ledzi膰 statek Nova, a Xeno艅skie statki mo偶esz ola膰 albo je zdoby膰. Twoim priorytetem jest 艣ledzenie statku Nova kt贸ry udaje si臋 do sektora Nieznanego wsch贸d od PTNI Headquarters. Tam te偶 b臋dziesz mia艂 filmik jak TS wykonuje nad przestrzenny skok, a nast臋pnie wyleci komitet powitalny, kt贸ry "bardzo" ciep艂o ci臋 powita, nie licz 偶e wyskoczycie razem na browarka bo panowie maj膮 inny cel... unicestwi膰 ciebie i tw贸j statek.A skanowanie stacji zr贸b to policzeniu si臋 z komitetem powitalnym, podle膰 najbli偶ej jak mo偶esz i zatrzymaj silniki jak rozpocznie si臋 skanowanie stacji. To by by艂o na tyle a jak nie dajesz rady sam rozkimini膰 misje i jej zagadnienia to polecam przygotowan膮 przez Yacka instrukcj臋. Dzi臋ki niej z raczkuj膮cego bobaska ewoluujesz do Krwio偶erczego gwiezdnego poskramiacza http://xudb.pl/topic/1187-faq-misji-fabu-y-x3-tc/#entry5067 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omicron Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Dzi臋ki uda艂o si臋 300m od bazy skanowanie si臋 zacz臋艂o, co do rozwalenia komitetu powitalnego to 5vs1 to raczej ci臋偶ki orzech do zgryzienia przynajmniej dla mnie... (filmiku nie by艂o 偶adnego :/ gdy go 艣ledzi艂em wygl膮da艂o to jakby zadokowa艂 i p贸藕niej pojawi艂 si臋 komitet powitalny ). Dzi臋ki jeszcze raz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatDzi臋ki niej z raczkuj膮cego bobaska ewoluujesz do Krwio偶erczego gwiezdnego poskramiacza W dodatku wyrwany ze snu o 4 rano b臋dziesz w stanie po pijaku wyrecytowa膰 z pami臋ci wszystkie punkty z FAQ w艂膮cznie z tytu艂ami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Nie ma czego艣 takiego jak scenariusz Argon Patriot. Argon Patriot to profil startowy. A robisz misje fabu艂y terran. Wszystkie fabu艂y s膮 dost臋pne na wszystkich profilach (z ma艂ymi wyj膮tkami). Wszystko masz opisane w FAQ misji fabu艂 TC, linka do FAQ poda艂a Ci wcze艣niej Jagoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatW dodatku wyrwany ze snu o 4 rano b臋dziesz w stanie po pijaku wyrecytowa膰 z pami臋ci wszystkie punkty z FAQ w艂膮cznie z tytu艂ami.A jak si臋 "naumiesz" ma pami臋c i jak jacek ciebie przepyta i odpowiesz jak z nut, to mo偶e nawet zostaniesz Best Frendem XUDB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatCytatW dodatku wyrwany ze snu o 4 rano b臋dziesz w stanie po pijaku wyrecytowa膰 z pami臋ci wszystkie punkty z FAQ w艂膮cznie z tytu艂ami.A jak si臋 "naumiesz" ma pami臋c i jak jacek ciebie przepyta i odpowiesz jak z nut, to mo偶e nawet zostaniesz Best Frendem XUDB I dostaniesz p贸艂 etatu jako rozdawacz ulotek z FAQ.Hmm, w艂a艣nie. Mo偶e to i dobry pomys艂. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Ulotki? We藕 sobie mojego avatarka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 PSHEM zachowuj si臋 jakie ulotki co ty wypisujesz.... na pami臋膰 wyrecytowa膰 FAQ ... i w zamian ulotki chyba z byka spad艂e艣 :/ zostanie Platynowy Abonament XUDB F.A.Q. - 100 przykaza艅 XUDB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatPSHEM zachowuj si臋 jakie ulotki co ty wypisujesz.... na pami臋膰 wyrecytowa膰 FAQ ... i w zamian ulotki chyba z byka spad艂e艣 :/ zostanie Platynowy Abonament XUDB F.A.Q. - 100 przykaza艅 XUDBNo oszywi艣cie, a co?Hmm, 100 przykaza艅... 艣wiat p臋dzi do przodu, Izraelici zaczynali od 10 punkt贸w FAQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 By艂o wi臋cej, ale jedna tablica si臋 st艂uk艂a jak Moj偶esz z艂azi艂 z g贸ry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatBy艂o wi臋cej, ale jedna tablica si臋 st艂uk艂a jak Moj偶esz z艂azi艂 z g贸ry.To musia艂 niez艂y ochrzan potem dosta膰 od Admina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatTo musia艂 niez艂y ochrzan potem dosta膰 od Admina.no i sko艅czy艂o si臋 potopem, nie ku艣 Yacka nie wiadomo jak to mo偶e si臋 sko艅czy膰 NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatCytatTo musia艂 niez艂y ochrzan potem dosta膰 od Admina.no i sko艅czy艂o si臋 potopem, nie ku艣 Yacka nie wiadomo jak to mo偶e si臋 sko艅czy膰 NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKE NO NUKEYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzyde艂kami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzyde艂kami.Taki archanio艂 Gabriel z mieczem 艣wietlnym w d艂oni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzyde艂kami.Yacek ze skrzyde艂kami chyba z rogami nic tylko Czyta膰 FAQ, okno czatu jest do lu藕nych rozm贸w a nie do za艂atwiania prywatnych rozm贸w o grze, Jagoda demoralizujesz dzieci, Pshem ty.... blablabla A gdyby nawet by艂y te skrzyde艂ka ... hmm to ten co tak si臋 zbuntowa艂 i teraz mamy taki bur$#%^ i m臋czymy si臋 na tym %^%$#$% 艣wiecie zwanym ziemia a %^%$ mog艂o by膰 tak fajnie w raju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatCytatYacek to nie Admin. Moderator to taki wiesz, ze skrzyde艂kami.Yacek ze skrzyde艂kami chyba z rogami nic tylko Czyta膰 FAQ, okno czatu jest do lu藕nych rozm贸w a nie do za艂atwiania prywatnych rozm贸w o grze, Jagoda demoralizujesz dzieci, Pshem ty.... blablabla A gdyby nawet by艂y te skrzyde艂ka ... hmm to ten co tak si臋 zbuntowa艂 i teraz mamy taki bur$#%^ i m臋czymy si臋 na tym %^%$#$% 艣wiecie zwanym ziemia a %^%$ mog艂o by膰 tak fajnie w raju No tak, ale je艣li we藕miemy pod uwag臋, 偶e jest Admin, jest Moderator, to Ci Friendsi, znaczy si臋, 偶e oni s膮 tymi, co tam wyznaj膮, odprawiaj膮 mod艂y, prowadz膮 baranki w kierunku raju i 偶yj膮 w celibacie...............yyyy, no tak, rozumiem. No przykro mi ch艂opaki, nie wiedzia艂em...(Jag贸dko, b艂agam, nie pozw贸l nigdy, 偶eby mnie wzi臋li do tej grupy, prosz臋臋臋臋臋臋臋) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatTaki archanio艂 Gabriel z mieczem 艣wietlnym w d艂oni.Jak wida膰 nie czytacie post贸w innych ni偶 ostatni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 CytatCytatTaki archanio艂 Gabriel z mieczem 艣wietlnym w d艂oni.Jak wida膰 nie czytacie post贸w innych ni偶 ostatni.Ja czytam, ale mam kr贸tk膮 pami臋膰, zreszt膮 jak i wszystko, i zapami臋tuj臋 tylko ostatni post. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts