Jump to content

Elite plus

LeWaR
 Share

Recommended Posts

Czytalem. Gra ma cwierc wieku, za 25 lat stuknie 50 lat i wowczas wtedy sobie przypomniny!

Marzy mnie sie dzien kiedy ukaze sie Elite 4 i ten tytul wykopie z piedestalu Egosoft. Coraz wiecej informacji swiezych dochodzi, iz Braben bedzie towrzyl E4, w momencie gdy ukonczy swoj biezacy projekt - Outsider.

http://ve3d.ign.com/articles/news/50300 ... e-Outsider

Wg. tego E4 bedzie gra MMO, zarowno na konsole i PC. MMO Space sim pelna geba, na to czeka bardzo wielu milosnikow gry. Ilez mozna tluc sie z debilnym kompem, co ma problemy by w cokolwiek trafic struga z WMP. Mam nadzieje ze ten mariaz z konsola nie zaszkodzi i z tak zacenj gry nie powtanie kosmiczny space shooterek tylko rozlegfla gra z mega ekonomia i calym universum. Kosmiczne sojusze, wielkie bitwy, ladowanie na planetach i stacjach kosmicznych w nowej oprawie.

Znajdziesz mnie pod moim forumowym nickiem 🤪 Dość długo już nie grałem, bo wciągnął mnie OGSM (mod do Stalkera CS). Za dużych sukcesów na koncie nie mam ale możemy czasem trochę pofragować. Problem tylko w tym, że ja często siadam do kompa o dziwnych porach (np w czasie gdy wzyscy normalni ludzie śpią lub pracują 😁 )