LeWaR Opublikowano 29 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Artykuł o EliteCzytaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Czytalem. Gra ma cwierc wieku, za 25 lat stuknie 50 lat i wowczas wtedy sobie przypomniny! Marzy mnie sie dzien kiedy ukaze sie Elite 4 i ten tytul wykopie z piedestalu Egosoft. Coraz wiecej informacji swiezych dochodzi, iz Braben bedzie towrzyl E4, w momencie gdy ukonczy swoj biezacy projekt - Outsider.http://ve3d.ign.com/articles/news/50300 ... e-OutsiderWg. tego E4 bedzie gra MMO, zarowno na konsole i PC. MMO Space sim pelna geba, na to czeka bardzo wielu milosnikow gry. Ilez mozna tluc sie z debilnym kompem, co ma problemy by w cokolwiek trafic struga z WMP. Mam nadzieje ze ten mariaz z konsola nie zaszkodzi i z tak zacenj gry nie powtanie kosmiczny space shooterek tylko rozlegfla gra z mega ekonomia i calym universum. Kosmiczne sojusze, wielkie bitwy, ladowanie na planetach i stacjach kosmicznych w nowej oprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Braben jest jakić dziwny i od dłuuugiego czasu zapowiada Elite 4 Co do Elite 4 jako MMO to raczej będzie gra nie dla mnie, z gier sieciowych uznaję jedynie Quake Live Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 @ Azakal grasz w Quake? Pod jaka ksywa cie znajde, ja gram dosc czesto mzona cos pofragowac. Stalovy tez gra, ale od kilku dni sie nie logowal. Zawsze w kompanii razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Znajdziesz mnie pod moim forumowym nickiem Dość długo już nie grałem, bo wciągnął mnie OGSM (mod do Stalkera CS). Za dużych sukcesów na koncie nie mam ale możemy czasem trochę pofragować. Problem tylko w tym, że ja często siadam do kompa o dziwnych porach (np w czasie gdy wzyscy normalni ludzie śpią lub pracują ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ok juz dodalem. Mnie znajdziesz pod "dr_gorasul" pod ta ksywa jestem w wiekszosci gier . W sumie tez gram miedzy 23-01 albo z rana 6-7. Kilka fragow lepsze niz poranna herbata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi