Jump to content

LazCorp Claim Uncnown Sector

Konrad162
 Share

Recommended Posts

LazCorp Claim Unknown Sector

Instalacja:

- skrypt jest w formacie spk do zainstalowania tegoż formatu wymagany jest "Cycrows Plugin Manager"

- skrypt znajduje się pod tym adresem link

- spolszczenie link

- oryginalna strona projektu link

Obsługa i opis

Skrypt pozwala na przejmowanie sektorów, do jego prawidłowego działania niezbędne jest posiadanie Poleceń nawigacyjnych MK 1. Aby przejąć sektor od innej rasy musimy zniszczyć każdy port handlowy, dok z zaopatrzeniem, stocznie oraz ewentualnie posterunek wojskowy. Następnie założyć w tym sektorze własną stację (HQ, dok z zaopatrzeniem lub stację handlową) następnym krokiem jest włączenie menu statku i kolejno custom oraz ""LazCorp Claim Sector"

Wersja skryptu 1.01 pozwalała na zajmowanie tylko "nieznanych" sektorów, natomiast 1.02 pozwala na zajmowanie każdego sektora.

Pamiętajcie:

Po przejęciu sektora danej rasy reputacja u niej spada na łeb na szyje i automatycznie jesteśmy w stanie wojny z tą rasą.

Cytat

Shit, szedłem prosto. Dzięki.

To gdzie Ty te okulary nosisz?

Jagoda możesz przetłumaczyć pozostałe skrypty do przejmowania sektorów, będzie wybór dla każdego. Ja ponieważ gram z IR używam tamtejszego skryptu, niezłe podatki płaca w nim po przejęciu sektora i wybudowaniu w nim stacji, zarówno własnych jak i NPC.

Cytat

Jagoda możesz przetłumaczyć pozostałe skrypty do przejmowania sektorów, będzie wybór dla każdego

Zrobię to z wielką przyjemnością Yacku, aczkolwiek chciałabym nadmienić iż w tygodniu jestem naprawdę bardzo zajęta. Ale na głowie stanę a to zrobię. Promis

Cytat

Ale przecież się nie spieszy, to nie był rozkaz do natychmiastowego wykonania, to była prośba, a raczej sugestia. Kiedy zrobisz, to będzie.

I gdzie tu sprawiedliwość. Mi to kazał w podskokach manuala do Commerciala tłumaczyć. Btw, kto mi zawinął mojego bumbowca z profilu?

• 4 months later...
Cytat

Wlasnie sie zastanawiam, ktory z tych skryptow sobie wrzucic. Czym one sie w zasadzie roznia ? ktory oferuje najwiecej mozliwoscsci i ktory z nich uzywacie i dlaczego ?