Konrad162 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 LazCorp Claim Unknown SectorInstalacja:- skrypt jest w formacie spk do zainstalowania tegoż formatu wymagany jest "Cycrows Plugin Manager"- skrypt znajduje się pod tym adresem link- spolszczenie link- oryginalna strona projektu linkObsługa i opisSkrypt pozwala na przejmowanie sektorów, do jego prawidłowego działania niezbędne jest posiadanie Poleceń nawigacyjnych MK 1. Aby przejąć sektor od innej rasy musimy zniszczyć każdy port handlowy, dok z zaopatrzeniem, stocznie oraz ewentualnie posterunek wojskowy. Następnie założyć w tym sektorze własną stację (HQ, dok z zaopatrzeniem lub stację handlową) następnym krokiem jest włączenie menu statku i kolejno custom oraz ""LazCorp Claim Sector"Wersja skryptu 1.01 pozwalała na zajmowanie tylko "nieznanych" sektorów, natomiast 1.02 pozwala na zajmowanie każdego sektora. Pamiętajcie:Po przejęciu sektora danej rasy reputacja u niej spada na łeb na szyje i automatycznie jesteśmy w stanie wojny z tą rasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 O, nie wiedziałem, że jest jakiś osobny skryot do przejmowania sektorów, myślałem, że tylko w IR to jest wbudowane, no proszę proszę, zaskoczyłaś mnie. Jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Takich skryptów jest ze trzy, albo cztery wliczając w to IR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 To mogilby je nazwać po ludzku, guzik mi LazCorp mówi. Równie dobrze mógłby wrzucić MacDonalds. Choć wtedy na pewno prędzej bym do niego zajrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A co wszystkie mają się nazywać Sektor Takeover? To dopiero będzie zamieszania. A tak w nazwie jest nick skryptera, który popełnił ten skrypt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 No i skakaj teraz po wszystkich i szukaj, o czym on tu jest. Jak komuś skokowy nawalił to nie poskacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Specjalnie dla Ciebie:Sector Takeover:- [SCR]SectorTakeover 2.5-[SCRIPT] LazCorp Claim Sector / Unknown Sector v1.02 - Updated 06.11.2008-[SCR][june 08][v. 1.01-] STO 1.0 - overtake sectors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Hmm. Może jednak się wybiorę do okulisty kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Drugie drzwi na lewo, uwaga na prawo psychiatra, prosto ginekolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Shit, szedłem prosto. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatShit, szedłem prosto. Dzięki.To gdzie Ty te okulary nosisz?Jagoda możesz przetłumaczyć pozostałe skrypty do przejmowania sektorów, będzie wybór dla każdego. Ja ponieważ gram z IR używam tamtejszego skryptu, niezłe podatki płaca w nim po przejęciu sektora i wybudowaniu w nim stacji, zarówno własnych jak i NPC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatCytatShit, szedłem prosto. Dzięki.To gdzie Ty te okulary nosisz?No właśnie ich wogóle nie nosze bo ich ni mom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatJagoda możesz przetłumaczyć pozostałe skrypty do przejmowania sektorów, będzie wybór dla każdegoZrobię to z wielką przyjemnością Yacku, aczkolwiek chciałabym nadmienić iż w tygodniu jestem naprawdę bardzo zajęta. Ale na głowie stanę a to zrobię. Promis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Ale przecież się nie spieszy, to nie był rozkaz do natychmiastowego wykonania, to była prośba, a raczej sugestia. Kiedy zrobisz, to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 CytatAle przecież się nie spieszy, to nie był rozkaz do natychmiastowego wykonania, to była prośba, a raczej sugestia. Kiedy zrobisz, to będzie.I gdzie tu sprawiedliwość. Mi to kazał w podskokach manuala do Commerciala tłumaczyć. Btw, kto mi zawinął mojego bumbowca z profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Jak w podskokach? Miałeś masę czasu, coś chyba ze dwie godziny.400 postów to i Cię przerzuciło z bombowca do myśliwca. Nie zauważyłeś że się kokpit zmienił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Cytat400 postów to i Cię przerzuciło z bombowca do myśliwca. Nie zauważyłeś że się kokpit zmienił?Nie, mam widok z tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 CytatSpecjalnie dla Ciebie:Sector Takeover:- [SCR]SectorTakeover 2.5-[SCRIPT] LazCorp Claim Sector / Unknown Sector v1.02 - Updated 06.11.2008-[SCR][june 08][v. 1.01-] STO 1.0 - overtake sectorsWlasnie sie zastanawiam, ktory z tych skryptow sobie wrzucic. Czym one sie w zasadzie roznia ? ktory oferuje najwiecej mozliwoscsci i ktory z nich uzywacie i dlaczego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie używam żadnego, ale poleciłbym Ci -[SCR][june 08][v. 1.01-] STO 1.0 - overtake sectors. Dlaczego? Bo po pierwsze autor to stary wyjadacz, więc wie co dobre, po drugie jego autorstwa był taki skrypt dla X3R i byłem z niego zadowolony. Spolszczenie masz zrobione do każdego. Ale ja jakbym instalował to właśnie ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi