pshemozz Posted September 26, 2009 Share Posted September 26, 2009 Niewielki modzik, który zwiększa ładowność Tyra do 10000 bez upgrade'u w doku i do 11000 po zakupieniu dodatkowej ładowni. Żeby nie było za łatwo, prędkość podstawowa została zmniejszona do 22 m/s, po zakupinieu tuningu w doku maks prędkość to 44 m/s.Instslacja - rozpakować do katalogu głównego gry i zmienić nazwę obu plików: tyr-cargo.dat i tyr-cargo.cat wg tego, jaki numerek mają ostatnie pliki .dat i .cat w grze. Jeśli ostatnie mają numerki 10.cat i 10.dat, należy nazwać rozpakowane odpowiednio: 11.dat i 11.cat.Mod działa zarówno na statki do kupienia w stoczni jak i już przez nas posiadane.Pomimo tego, że sam skleciłem tego moda to umywam ręce od wszelkich efektów ubocznych - wysypu gry, eksplozji komputera i niespodziewanej wizyty teściowej.Plik do pobrania z mamuta: TyrCargo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagoda Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 No nareszcie moje marzenie się ziściły Dzięki Pshem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 27, 2009 Author Share Posted September 27, 2009 CytatNo nareszcie moje marzenie się ziściły No, chociaż raz w życiu mnie sie to udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts