pshemozz Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Niewielki modzik, który zwiększa ładowność Tyra do 10000 bez upgrade'u w doku i do 11000 po zakupieniu dodatkowej ładowni. Żeby nie było za łatwo, prędkość podstawowa została zmniejszona do 22 m/s, po zakupinieu tuningu w doku maks prędkość to 44 m/s.Instslacja - rozpakować do katalogu głównego gry i zmienić nazwę obu plików: tyr-cargo.dat i tyr-cargo.cat wg tego, jaki numerek mają ostatnie pliki .dat i .cat w grze. Jeśli ostatnie mają numerki 10.cat i 10.dat, należy nazwać rozpakowane odpowiednio: 11.dat i 11.cat.Mod działa zarówno na statki do kupienia w stoczni jak i już przez nas posiadane.Pomimo tego, że sam skleciłem tego moda to umywam ręce od wszelkich efektów ubocznych - wysypu gry, eksplozji komputera i niespodziewanej wizyty teściowej.Plik do pobrania z mamuta: TyrCargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 No nareszcie moje marzenie się ziściły Dzięki Pshem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 CytatNo nareszcie moje marzenie się ziściły No, chociaż raz w życiu mnie sie to udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi