psorek Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Szukam inwestycji, w którą mógłbym wpakować 5-6 mln i wyciągnąć po dość krótkim czasie 8-9 mln. Nie interesuje mnie, ile razy zyskam, bardziej chciałbym móc włożyć w to dużo kredytów. Od dawna czegoś takiego szukam, nie znajduję w pamięci ani na forum niczego takiego. Co polecacie? Fabryki np. osłon? Handel czymś..? Mam ts'a merkury superfrachtowiec 11800, hyperiona z WMP, kompleks krzemL+wódkaL do niego trochę TS'ów, czysty X3R+BP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzesiug Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 polecam fabryki rakiet jedwabnik u argonow ida jak woda sprzedaz w Arogon prime kazda ilosc jednak wymagaja sporych inwestycji musisz miec dostep do energi stekow rudy jajlepiej buduj cale kompleksy ja tak robie w starej grze ( teraz zaczolem nowa)zbudowalem 35 fabryk jedwabnik w Getsu fune (najlepszy asteroid rudy) do tego do tego fabryki stekow idt caly kompleks liczyl ok 70 fabryk wyciagalem ok 15 mln z jednej produkcji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Zaglądnij do tematu wątek handlowo-produkcyjny, może znajdziesz coś nowego w nim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 23, 2009 Share Posted September 23, 2009 Ile fabryk gwiezdnej wódki masz ? Jeśli chcesz się nastawić wyłącznie na zarobek to po prostu dołącz jeszcze kilka destylarni wódki i fabryk ziela + farmy do nich. Wystarczy tylko dostarczyć ogniwa i interes sam się kręci, bo na nielegalne towary jest praktycznie nieograniczony popyt. Miałem kiedyś kompleks ponad 50 fabryk je produkujących i wszystko schodziło na pniu. Bardzo dobrze spisywał się też kompleks osłon 1MJ w Argon Prime. Miałem w nim ok. 10 fabryk tych osłon, cena sprzedaży o 1 niższa od średniej i NPC skupowały wszystko od ręki. Mikroczipy też się bardzo dobrze sprzedają.Produkcja rakiet jest bardzo dochodowa ale w większości wypadków trzeba przydzielić statki do ich sprzedaży albo od czasu do czasu sprzedać ręcznie większą ilość w jakimś doku zaopatrzeniowym albo siedzibie korporacji. Podobnie z bronią i większością osłon.Tak ogólnie to praktycznie na wszystkim można zarobić, jeśli się znajdzie dobre miejsce na fabrykę i uzupełni lukę w rynku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Ja bym tam w TC zainwestował... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts