psorek Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Mam problem ze skryptem Commercial Agent z BP. Agent lvl1 nie umie sprzedawać, żeby sprzedawać musi mieć wyższy lvl. Ale jeśli ja w fabryce potrzebuję żeby on sprzedawał? Co mam zrobić? Jak ma LVL'ować?Czysty X3R 2.5 + BP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Post przeniesiony. Nie ma nic wspólnego z FAQ.Poczytaj ten temat: Skrypt Commercial Agent, szczególnie ostatnie posty. Dotyczy co prawda TC, ale zasady działania skryptu Commercial Agent są takie same w X3R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Poczytaj moje posty w tamtym temacie. Zasada działania ta sama, zamiast TM możesz użyć jakichś w miarę szybkich TP. Każ im kupować ogniwa i czekaj aż się wyszkolą, a w międzyczasie przydziel jakiś statek do sprzedaży z poleceniem "sprzedaj po najlepszej cenie..." albo ustaw cenę tak, aby NPC od Ciebie same kupowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 19 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Yacek, stwierdziłem że to pytanie jest dość ważne i dla tego umieściłem je w temacie FAQ. Dzięki za szybką odpowiedź, postaram się poprawić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Nie możemy wszystkiego ładować do FAQ, którego i tak nikt nie czyta Jest dział skrypty i mody, są tam opisy skryptów i modów, więc tego się trzymajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Dzięki, już będę wiedział. JA faq zwykle całe czytam, teraz tylko kilka razy spis treści przeleciałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 I to wystarczy. Ważne by wiedzieć jakie są w nim pytania, jeśli będziesz miał takie pytanie, to będziesz wiedział gdzie szukać odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Poszukałem na forum, ale nie znalazłem jak po szkoleniu takiego agencika przełożyć go na inny statek. Zamierzam go wyszkolić np. na merkurym 3000 cargo i przełożyć potem na superfrachtowca. Tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 FAQ#48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 20 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Jeszcze raz dzięki. Nie spodziewałem się, że przenoszenie może być takie samo jak przy UT/ST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 20 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2009 Warto dopisać do FAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi