marek 2009 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 No nieźle wpadłem (fabuła Argonów sektor kha'ark) do tej pory Vidar spokojnie wystarczał ale niestety trafiła kosa na kamień tylu Kha'ark to ja w życiu nie widziałem http://img10.imageshack.us/i/khaark.jpg/. Trochę zniszczyłem statków kha'ark, zarobiłem prawie 10M i nie chce mi się zaczynać od początku może jest jakieś wyjście.Proszę o porady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Oczywiście, kupić Osakę, albo dwie. Do tego ze 20 M3 (może być Kord) i dopiero jazda na wroga. Chyba nie myślałeś że załatwisz wszystko w M6?Masz przecież napisane w FAQ misji fabuły TC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucas Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 ja w tych misjach miałem w użyciu: 1x tyr oraz skrzydło w składzie: 1x tygrys, 1x ciężki smok, 1xsmok. zestaw ten czyścił aż miło było patrzeć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eradorius Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Mi starczyły dwie osaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek 2009 Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 No racja za dużo wymagałem od jednego M6 (chociaż bardzo dobrego) uciułałem już 100M na Osakę (nie ukrywając bardziej podoba mi sie Tyr choć jest droższy) i jej uzbrojenie styknie, to już końcówka tej fabuły mam już odpowiedni stopień by rozpocząć 2 ostatnie misje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Inwestycja się opłaci, szczególnie jak będziesz chciał grac dalej i dodasz potem kilka ciekawych skryptów i modów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek 2009 Posted September 18, 2009 Author Share Posted September 18, 2009 A jakie macie propozycje na uzbrojenie.Moja propozycja jest następująca:Przód - 8 x PSP (niszcz mój cel) Prawo, Lewo, Tył - 24 x SSC (niszcz wrogów)Góra, Dół - 16 x EMPC (niszcz wrogów)Przy ustawieniu się przodem do "ochotnika" manewry uchyleniowe góra - dół. A natrętnymi insektami latającym wokół świateł statku zajmą się pozostałe wieżyczki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 18, 2009 Share Posted September 18, 2009 Temat o uzbrojeniu Osaki http://xudb.pl/topic/666-osaka-uzbrojenie/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts