marek 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 No nieźle wpadłem (fabuła Argonów sektor kha'ark) do tej pory Vidar spokojnie wystarczał ale niestety trafiła kosa na kamień tylu Kha'ark to ja w życiu nie widziałem http://img10.imageshack.us/i/khaark.jpg/. Trochę zniszczyłem statków kha'ark, zarobiłem prawie 10M i nie chce mi się zaczynać od początku może jest jakieś wyjście.Proszę o porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Oczywiście, kupić Osakę, albo dwie. Do tego ze 20 M3 (może być Kord) i dopiero jazda na wroga. Chyba nie myślałeś że załatwisz wszystko w M6?Masz przecież napisane w FAQ misji fabuły TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 ja w tych misjach miałem w użyciu: 1x tyr oraz skrzydło w składzie: 1x tygrys, 1x ciężki smok, 1xsmok. zestaw ten czyścił aż miło było patrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eradorius Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Mi starczyły dwie osaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 No racja za dużo wymagałem od jednego M6 (chociaż bardzo dobrego) uciułałem już 100M na Osakę (nie ukrywając bardziej podoba mi sie Tyr choć jest droższy) i jej uzbrojenie styknie, to już końcówka tej fabuły mam już odpowiedni stopień by rozpocząć 2 ostatnie misje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Inwestycja się opłaci, szczególnie jak będziesz chciał grac dalej i dodasz potem kilka ciekawych skryptów i modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A jakie macie propozycje na uzbrojenie.Moja propozycja jest następująca:Przód - 8 x PSP (niszcz mój cel) Prawo, Lewo, Tył - 24 x SSC (niszcz wrogów)Góra, Dół - 16 x EMPC (niszcz wrogów)Przy ustawieniu się przodem do "ochotnika" manewry uchyleniowe góra - dół. A natrętnymi insektami latającym wokół świateł statku zajmą się pozostałe wieżyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Temat o uzbrojeniu Osaki http://xudb.pl/topic/666-osaka-uzbrojenie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi