marek1970 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Mam takie małe pytanko(dawno nie siadałem do X-a )a mianowicie chodzi oto jak sie grupowało statki aby nazwy statków były nie wszystkie na zielono i pisało np.Twój Hyperion,tylko np.czerwone napisy np.M6 Hyperion HV,niebieskie TS Caiman itd.Czy było to za sprawą jakiegoś skryptu a może moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Tylko skryptami. Są dwa do wyboru:[SCR] [11.11.08] [X3TC V1.1] SNM - Ship/Station Names Managment[SCRIPT] Rename ships with Expression 1.7 (RSwE) New linksChyba że chodzi Ci o zwykłe przypisanie statków do Skrzydeł. Bo skrzydła mają jako swoje oznaczenie nazwy kolorów. Tylko że to nie zmienia nazw statków na kolorowe.Więc skonkretyzuj Swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1970 Opublikowano 16 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Dzięki Yacek chodziło o-Rename ships with Expression 1.7 (RSwE). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Na czerwono wolałbym swoich statków na liście nie dawać, nie wiem czemu mam taki dziwny odruch, zupełnie nie wiem skąd on mi się wziął, że jak widzę coś czerwone na liście to włączam laserki, uzbrajam rakiety i i ognia na nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi