marek1970 Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Mam takie ma艂e pytanko(dawno nie siada艂em do X-a )a mianowicie chodzi oto jak sie grupowa艂o statki aby nazwy statk贸w by艂y nie wszystkie na zielono i pisa艂o np.Tw贸j Hyperion,tylko np.czerwone napisy np.M6 Hyperion HV,niebieskie TS Caiman itd.Czy by艂o to za spraw膮 jakiego艣 skryptu a mo偶e moda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 Tylko skryptami. S膮 dwa do wyboru:[SCR] [11.11.08] [X3TC V1.1] SNM - Ship/Station Names Managment[SCRIPT] Rename ships with Expression 1.7 (RSwE) New linksChyba 偶e chodzi Ci o zwyk艂e przypisanie statk贸w do Skrzyde艂. Bo skrzyd艂a maj膮 jako swoje oznaczenie nazwy kolor贸w. Tylko 偶e to nie zmienia nazw statk贸w na kolorowe.Wi臋c skonkretyzuj Swoje pytanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek1970 Posted September 16, 2009 Author Share Posted September 16, 2009 Dzi臋ki Yacek chodzi艂o o-Rename ships with Expression 1.7 (RSwE). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 16, 2009 Share Posted September 16, 2009 Na czerwono wola艂bym swoich statk贸w na li艣cie nie dawa膰, nie wiem czemu mam taki dziwny odruch, zupe艂nie nie wiem sk膮d on mi si臋 wzi膮艂, 偶e jak widz臋 co艣 czerwone na li艣cie to w艂膮czam laserki, uzbrajam rakiety i i ognia na nich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts