Archer Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Czy jest jakiś sposób aby zamienić wszystkie stocznie ras na te unikatowe jak np. Borońska w Queen's Retribution, Argońska w Legend's Home? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Nie spotkałem się ze skryptem, który by takie coś robił. Ale co za problem dodać sobie dowolny statek do dowolnej stoczni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Chodzi mi o wygląd stoczni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 To trzeba tak było pisać od samego początku.A to one się różnią wyglądem? Nie zauważyłem. Zresztą do żadnej nie dokowałem nigdy osobiście (oprócz Marudera) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Cytat Zresztą do żadnej nie dokowałem nigdy osobiście (oprócz Marudera) Sprawdż w X3d models wiever albo polec do Omicron Lyrae i do Legends's Home jest różnica i to duża. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Splicka unikatowa stoczniahttp://img145.imageshack.us/i/splitsypo ... 20shipyardZwykła stoczniahttp://zapodaj.net/70c6bc3b9c7d.bmp.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 No dobrze, ale jakie to ma znaczenie? Oczywiście po za dostępnymi w nich statkami. Bo jak dla mnie to bez różnicy, nie ważne jak stocznia wygląda, ważne co można w niej kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Yackowi nawet kosmiczny Toi-Toi wystarczy, byleby dało się w nim M2 kupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 CytatYackowi nawet kosmiczny Toi-Toi wystarczy, byleby dało się w nim M2 kupić.Dokładnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 Ja w przeciwieństwie do ciebie często bywam w stoczni i nudzi mi się pięć ras mających 1 jeden wspólny model stoczni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Pan zwiedzać czy kupować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pshemozz Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Mało który M3 ma wbudowaną toaletę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 Osobiście wolę te mniejsze stocznie. Może nie wyglądają tak imponująco ale przynajmniej nie zżerają tyle fps co większe stacje, a przy większej ilości złomu w systemie to ma znaczenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 CytatPan zwiedzać czy kupować?Dobra kupować. Wytrzymam jakoś.CytatMało który M3 ma wbudowaną toaletę.Latam Panterą A na pokładzie mam Krzakowskie myśliwce i nie wiem co tam jest toaletą a co sterem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 CytatOsobiście wolę te mniejsze stocznie. Może nie wyglądają tak imponująco ale przynajmniej nie zżerają tyle fps co większe stacje, a przy większej ilości złomu w systemie to ma znaczenie.Nie zauważyłem spadku fps w sektorze z taką stocznią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 13, 2009 Share Posted September 13, 2009 CytatCytatOsobiście wolę te mniejsze stocznie. Może nie wyglądają tak imponująco ale przynajmniej nie zżerają tyle fps co większe stacje, a przy większej ilości złomu w systemie to ma znaczenie.Nie zauważyłem spadku fps w sektorze z taką stocznią.Kombinacja mojego leciwego kompa i sporej ilości skryptów. Gdy w sektorze pojawia się ok. 10 sztuk M1/M2 + kilkadziesiąt sztuk drobnicy to zaczyna się odrobinę dławić i wtedy nawet rodzaj stoczni ma znaczenie W vanilla było ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archer Posted September 13, 2009 Author Share Posted September 13, 2009 CytatCytatCytatOsobiście wolę te mniejsze stocznie. Może nie wyglądają tak imponująco ale przynajmniej nie zżerają tyle fps co większe stacje, a przy większej ilości złomu w systemie to ma znaczenie.Nie zauważyłem spadku fps w sektorze z taką stocznią.Kombinacja mojego leciwego kompa i sporej ilości skryptów. Gdy w sektorze pojawia się ok. 10 sztuk M1/M2 + kilkadziesiąt sztuk drobnicy to zaczyna się odrobinę dławić i wtedy nawet rodzaj stoczni ma znaczenie W vanilla było ok.Zgadza się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts