Prowler Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Zainstalowałem sobie znowu Reunion, żeby trochę odpocząć od TC ale chyba się odzwyczaiłem od polskiej wersji językowej. Czy jest możliwość jej zmiany na angielską ? W TC instalator pyta nas jaką wersję chcemy instalować, dodatkowo można zmienić to wstawiając "-language xx" do skrótu. W Reunion to nie działa ale może są jakieś inne sposoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A mnie zadziałało.Inny sposób tyle razy na forum już opisany: plik lang.dat w katalogu głównym, edytujesz i zmieniasz wpis 48 na 44 lub odwrotnie. zależy jaką chcesz wersje gry mieć. 44 - angielska; 48 - polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzięki, zmiana pliku dat pomogła Zatęskniło mi się za XTMem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Cytat Zatęskniło mi się za XTMem Co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi