Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Czy moglibyście mi podać wielkość waszych plików sav z podaniem przybliżonej (klawisz r w grze, własności, statystyki) ilości waszych statków i stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 W obecnej grze: 21 stacji, 399 statków (w tym 156 satelitów), save ma 13.8MB. Z tego co zauważyłem nie ma to aż tak wielkiego wpływu na wielkość tych plików, najwięcej mieszają skrypty i mody. Np. poprzedni save z włączoną częścią opcji IR miał prawie 16MB, po ich wyłączeniu (zostały MBRR i no civ + pirate patrols) zmalał do tych 13.8MB.Poprzednia gra (ta z HUBem): ok. 120 stacji, ponad 600 statków, save 13.5MB. Z modów tylko hard + pirate patrols. MBRR i IR wtedy nie używałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 No właśnie. Statków mam 334, 227 satelitów zaawansowanych, 116 stacji. Jeszcze jakiś czas temu miałem około 17-18MB. A wiesz chyba jaka ilość skryptów posiadam.Ostatnio jednak wielkość plików sav wzrosła do 35MB.Ale chyba już wiem, kto winien. Zrobię kilka testów i się upewnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi