Jump to content

Polisa ubezpieczeniowa

Andrew
 Share

Recommended Posts

Chciałem się zapytać szanownych forumowiczów czy w X3TC jest możliwość zakupu polisy ubezpieczeniowej tak jak to było w X3 Reunion.

W X3 Reunion polisę można było zakupić w świątyni gonerów.

Dla tych którzy nie wiedza czym była polisa ubezpieczeniowa wyjaśnię że była to możliwość zapisu gry w każdym momencie bez konieczności dokowania do jakiejkolwiek stacji co mogło wpłynąć bardzo pozytywnie na niektóre nie przewidzane i trudne aspekty gry.

Po prostu trzeba w jakiś sposób rozruszać forum, gdyby każdy czytał FAQ to w końcu nikt by nie zadawał pytań a gdyby nikt nie zadawał pytań to by było mniej tematów, wiadomo że FAQ to jest ważna rzecz i podziwiam ludzi które je stworzyli ale niestety ja mam taki problem że moja pamięć wystarcza zaledwie na kilka godzin. A gdybym za każdym razem używał FAQ to bym połowę życia na tym stracił bo ile razy można szukać tego samego. 😀 <_<

Cytat

Polisy w encyklopedii 😀

Może, ja wystartowałem jako ziemniak w sektorze z Bazą w której były polisy, więc pojawiły mi się w encyklopedii od razu.

I tylko o to mi chodziło. A wy od razu dziesięć postów z domysłami 😀

Co do FAQ, pisałem, piszę sam. W większości dlatego że sam mam sklerozę i połowy tego co tam jest napisane nie pamiętam 😀

• 1 year later...
  • 4 months later...
W dniu 3.05.2011 o 13:33, HYZIO napisał:

ja polisę najczęściej kupuje w domu legendy w kwaterze OTAS ale to w np argoniaskich stacjach też wdaje mi się że jest. kupuje hurtem po 500 sztuk dlatego ma spokój przez dłuży czas .

Pisz nazwy sektorów w wersji takiej jak w grze. Pisz nazwy ras tak jak w grze, nie zmyślaj zdrobnień i udziwnień. Szanuj innych czytających.