Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Chciałem się zapytać szanownych forumowiczów czy w X3TC jest możliwość zakupu polisy ubezpieczeniowej tak jak to było w X3 Reunion.W X3 Reunion polisę można było zakupić w świątyni gonerów.Dla tych którzy nie wiedza czym była polisa ubezpieczeniowa wyjaśnię że była to możliwość zapisu gry w każdym momencie bez konieczności dokowania do jakiejkolwiek stacji co mogło wpłynąć bardzo pozytywnie na niektóre nie przewidzane i trudne aspekty gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 A Encyklopedii w TC nie masz? Polisa powinna tam być od początku. Albo mapa Scorpa, wielce przydatna.Kupisz w Stacji Handlowej w Heretics End, każdej ziemskiej Stacji Obronnej, w Torusie w sektorze ziemia, HQ OTAS i HQ Terracorp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Nie wiem czy są w każdym ale ja kupuje polisy w Ziemskim doku zaopatrzeniowym na Marsie ( jeżeli fabula nie kazała ci już kiedyś tam lecieć to nie próbuj bo Osaka cię rozwali) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 W encyklopedii niema niestety ale dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Jest, ale pewnie jej nie odkryłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Chciałem tylko powiedzieć że niema jej od początku tak jak to zasugerował Yacek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ja też od początku jej nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Czego nie ma od początku? Polisy czy Encyklopedii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Polisy w encyklopedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 CytatPolisy w encyklopedii O to mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mani Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 CytatCzego nie ma od początku? Polisy czy Encyklopedii?Yacek widzę ma dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 CytatCytatCzego nie ma od początku? Polisy czy Encyklopedii?Yacek widzę ma dobry humor Wydaje Ci się. To po prostu mieszanka cynizmu, rezygnacji, zmęczenia i zdenerowania tym, że nikt nie czyta FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Po prostu trzeba w jakiś sposób rozruszać forum, gdyby każdy czytał FAQ to w końcu nikt by nie zadawał pytań a gdyby nikt nie zadawał pytań to by było mniej tematów, wiadomo że FAQ to jest ważna rzecz i podziwiam ludzi które je stworzyli ale niestety ja mam taki problem że moja pamięć wystarcza zaledwie na kilka godzin. A gdybym za każdym razem używał FAQ to bym połowę życia na tym stracił bo ile razy można szukać tego samego. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Ależ ja Cię rozumiem, bo miałem tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 CytatPolisy w encyklopedii Może, ja wystartowałem jako ziemniak w sektorze z Bazą w której były polisy, więc pojawiły mi się w encyklopedii od razu.I tylko o to mi chodziło. A wy od razu dziesięć postów z domysłami Co do FAQ, pisałem, piszę sam. W większości dlatego że sam mam sklerozę i połowy tego co tam jest napisane nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wychodzi na to że będę musiał wracać do początku kilka razy ciekaw jestem tylko czy spamiętam ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Wydrukuj sobie pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I poopklejaj monitor. he he PS:Alb jestem ślepy albo w FAQ niema polisy ubezpieczeniowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Z innej trochę beczki, czy polisa ubezpieczeniowa się kończy? Kupiłem 3sztuki, ale ani nie mam jej w ładowni, ani nigdzie. Mam możliwość zapisu, tylko pytanie jak długo czy to już na zawsze? Czy po zmianie statku na inny muszę znowu kupić polisę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Polis ubezpieczeniowych NIGDY nie znajdziesz w ładowni. Znajdziesz je raczej wchodząc w status pilota , tam jak pamiętam można było znaleźć ile tych polis mamy. Pozdravviam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colombo Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 3 sztuki oznacza,że możesz 3 razy po kolei ( tzn. bez załadowania gry w międzyczasie) wykonać save w przestrzeni kosmicznej. Prawie na pewno nie ma ograniczeń czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 1 polisa ubezpieczeniowa = 1 save zrobiony poza stacją. Jak już przedmówcy pisali same z siebie nie znikają, a ich aktualną ilość sprawdzisz w karcie statusu pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Super, na taką - konkretną odpowiedź czekałem.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja polisę najczęściej kupuje w domu legendy w kwaterze OTAS ale to w np argoniaskich stacjach też wdaje mi się że jest. kupuje hurtem po 500 sztuk dlatego ma spokój przez dłuży czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 W dniu 3.05.2011 o 13:33, HYZIO napisał:ja polisę najczęściej kupuje w domu legendy w kwaterze OTAS ale to w np argoniaskich stacjach też wdaje mi się że jest. kupuje hurtem po 500 sztuk dlatego ma spokój przez dłuży czas .Pisz nazwy sektorów w wersji takiej jak w grze. Pisz nazwy ras tak jak w grze, nie zmyślaj zdrobnień i udziwnień. Szanuj innych czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi