Andrew Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Witam wszystkich i z pytaniem.Czy w TC twórcy usuneli taki aspekt z gry jak skanowanie statku gracza przez policję by sprawdzić czy ma na pokładzie nielegalne towary, pamiętam że w Reunion działało to bardzo dobrze a w TC gram już sporo czasu i nigdy nie miałem skanowanego statku.Jeśli rzeczywiście tego już niema to tak naprawdę nielegalne towary już nie są nie legalne bo za przemycanie ich nic nie grozi bo i tak nikt nas nie sprawdzi co mamy na pokładzie.Co o tym sądzicie.A jeszcze drugi aspekt skaner ładunku jest nielegalny ale mogę go posiadać gdy mam licencję policyjną ale czy jedna licencja działa na wszystkie rasy czy tylko na jedną (chodzi mi o to że jak mam licencję Argonów a polecę do boronów i by mnie zeskanowali chociaż w TC jeszcze się z tym nie spotkałem to uznają ten skaner za nielegalny czy wystarczy mi ta licencja Argonów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Policja cię skanuje, a skaner jest legalny, lecz jego używanie go w sektorach rasy u której nie masz licencji nie legalne. Rasy oprócz ziemian, piratów, Yaki, Xenonów i Krzaków mają licencje policyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To może teraz po prostu nie informują że statek został zeskanowany gdy nic nielegalnego nie znaleźli. W Reunion zawsze informowali. Bo dziwi mnie to gram już w grze ze 3 dzień i ani jednego skana a w reunion non stop byłem skanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Masz farta - wykorzystaj to i lataj z nielegalnym. Mnie tam często skanowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archer Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Informują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Może po prostu u mnie w grze skrypt się zawiesił i nie działa a grę mam czysta bez żadnych dodatków ewentualnie może to być problem z tym beta patchem 2.5.PS:Działa u was opcja ukrywania interfejsu tego po lewej stronie ekranu bo u mnie po jej włączeniu cały czas się wyświetla tak jakby żadna zmiana nie zaszła.A i nie mam dzwięku komunikatów stacji typu statek ląduje itp. (pomimo jego włączenia w opcjach audio). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 CytatDziała u was opcja ukrywania interfejsu tego po lewej stronie ekranu bo u mnie po jej włączeniu cały czas się wyświetla tak jakby żadna zmiana nie zaszła.Ta opcja działa tyko na sterowaniu ręcznym.Co do reszty problemów, instalowałeś patche zgodnie z opisem w FAQ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 No to tak:1. Zrób backup plików sav (FAQ). Uruchom na chwilę nową grę, zobacz jak głosami na stacjach. jak OK to znaczy się masz save skopane.2. Jak nadal źle, to zrób reinstal, sprawdź w nowej grze, potem w starych sav.Może pomoże, może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Niestety to nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Był już temat o problemach z dźwiękiem. Radzę poszukać na forum, bo było to parę dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Niestety temat nie traktuje o moim problemie.Pomimo wszystko z takim błędem można grać.W gruncie rzeczy to wszystko działa oprócz tych komunikatów tła typu "dziewczynka o imieniu Suzi....." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Przeważnie wszystko dotyczy kodeków.Moja propozycja:1 - sprawdź w ustawieniach gry (już nie pamiętam gdzie) pozycja odgłosy stacji2 - sprawdzić, ew. przeinstalować kodeki micro$oftu z płyty dvd3 - jeśli masz inny pakiet kodeków, w tym ffdshow to sprawdź ustawienia kodeka wmf i dodaj X3 do listy wykluczonych plików, żeby ffdshow nie obsługiwał X3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Dałem sobie z tym spokój a jeśli chodzi o opcję w menu audio to patrzyłem i włączoną i wyłączoną. A co do tych kodeków to nie mam FF. Nigdy jeszcze nie miałem problemu z dźwiękiem w innych grach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Inne gry są normalne. Tu sprawa idzie o iksy. Korzystają z kodeków windows media playera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 W Reunion tego problemu nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi