Melkor Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jakie Waszym zdaniem są najpiękniejsze statki w x3? Pomijając wszystkie techniczne plusy i minusy czy istniał jakiś który Wam się podobał i może nie był jednym z najlepszych jednak pragnęliście go zdobyć mimo wszystko? Dla przypomnienia link do strony który już znalazł się na tym forum gdzie można wszystkie statki sobie zobaczyć http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/moje typy:M1 TokyoM2 OsakaM3 PerseuszM4 PeryklesM6 Ciężki CentaurM7 MinotaurM8 HadesTL AlbatrossStarałem się wymienić po jednym ze wszystkich klas...jednak gdybym miał wskazać tylko jeden to byłby to Perseusz - http://eng.x3tc.ru/screenshot/ship.php?MjQyMTcwMTENapiszcie teraz swoje typy, lub choć jeden który spodobał się Wam najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blantas Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Moje najpiękniejsze to:M1 - RaptorM2 - TyrM6 - HyperionM4 - SkorpionM8 - HadesM3+ - MedusaM7 - TigerTP - AngelM3 - LFajny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jeśli chodzi o wygląd:M1 - ZeusM2 - PythonM7 - ThresherM7M - KrakenM8 - HadesM6 - Heavy Hydra/HCPM3+ - Medusa/KeaM3 - Perseus/SusanowaM4+ - AspM4 - Pericles VanguardM5 - Jaguar VanguardTP - AngelTS - VultureTL - Hercules/Albatross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balbinka Opublikowano 19 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2009 Bry wieczor . Prawde mowiac to nie zastanawialam sie nad wygladem mojej floty chodz jak spogladalam nieraz z tylnej wiezyczki LX na moja Flote przy inwazji na jakis system to czasami wydawala mi sie imponujaca kilka wielkich statkow w otoczeniu mniejszych jednostek a dookola masa drobiazgu , no to byl widok zapierajacy dech w piersiach ale czy poszczegulne statki byly ladne ??? hmmmmm ?? nie wiem choc ? moze troche jak sie nadtym zastanowic to stawiala bym na :Aran majestatyczny statek baza M6 korweta Khak fajny niecodzienny wyglad pzrypomonajaci jakies nieziemskie spworzenie.fregata Khak to samo wrazenie o wiele bardziej spotegowane z powodu wielkosci . Hydra - taka raciata bo sa chyba dwa rodzaje hydry no - oki ona ma takie jakby wasy z tylu .wieloryb to chyba M1 jak pamietam , wielki statem z niebieskimi swiatlami z daleka super wyglada .ziemskie statki z X3 Reunion sliczne i majestatyczne jak leca w wiekszej gromadzie to mozna sie wystraszyc ,mnie sie podobaja te kosmiczne napisze robale bo nie miem jak to napisac poprawnie :(naprawde sa ladne jak popaczysz na takiego przelatujacego obok a najlepiej jak wyskoczysz ze statku by mu sie blizej przyjzec .aaaa no i ten rozdeptany hoddog czyli stara Eklipsa jak przelatuje obok niej i spogladam przez szybe to mam wrazenie jakbym patrzyla ma zuczka .albo takie wodne stworzenie Kielza.to chyba wszystko co teraz mi przychodzi namysl. Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi