tauri Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 może ktoś opisać jak z niego korzystać?co zrobić i jak się przenieść do innego statku? mam prawie na każdym statku zainstalowany i 2x jakimś cudem się przeniosłem, ale przy innych próbach nie mogę.jeśli ktoś ma poprawny link do XTM też byłbym zoobowiązany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 1. Musisz podlecieć do statku, wybrać go na cel, przyciski I i druga pozycja od lewej Teleportuj. Aby wrócić na poprzedni statek musisz mieć w tym statku również Teleporter i powtórzyć operację.Można też podlecieć do statku, wybrać na mapie sektora, nacisnąc enter i w rozszerzeniach (na samym dole okna poszukać Teleporter, po potwierdzeniu też nas przeniesie na jego pokładmWarunek to odległość mniejsza niż 5km.2. Link do XTM masz w FAQ#69 #69 Co to jest XTM, skąd go pobrać, jak zainstalować?, chyba temat pytania w FAQ mówi sam za siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 thx, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Cytatthx, Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 spoko, tylko podziękowanieswoją drogą ( na moje szczęście) to chyba forum masz na podglądzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie, ma skrypta z powiadomieniem o nowych postach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie, telepatycznie wykrywam nowe posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 To dobrze, że się nie wkręciłeś w forum onetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi