tauri Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 czy w X3R + misje Bala G można wylądować na Xenońskim J?po istalacji poprawki z mamuta5 wywaliło mi wszędzie readtexty- na wszystkich zapisanych plikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Cytatczy w X3R + misje Bala G można wylądować na Xenońskim J?NieCytatpo istalacji poprawki z mamuta5 wywaliło mi wszędzie readtexty- na wszystkich zapisanych plikachCzy chodzi Ci o Xenon J Fixed? To ta poprawka jak sama nazwa mówi jest do XTM-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 1 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 thx, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 czy skrypt Heavy+Capture+Assault+Technology+ jest do X3R ?po zaistalowaniu go w grze pojawia się readtext8820-2 i wszystkie K i J wylatują w powietrze.po odinstalowaniu bez problemu przejąłem J. i tu się zaczynają schody. może ktoś w paru słowach opisać sposób dokowania do lotniskowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Po co zakładasz nowy temat o tym samym?A skąd ściągnąłeś ten skrypt?A po trzecie: FAQ! Znajdź FAQ na tym forum. Zanim Yacek zmieni kolor z zielonego na czerwony ze złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Skrypt Heavy Capture Asault jest tylko do X3R. W TC zdobywanie dużych statków w czystej grze odbywa się przy użyciu Marines.Masz polską wersję gry? Ściągnąłeś skrypt w wersji angielskiej, bez spolszczenia. To nie dziw się że masz readtexty. Spolszczenia szukaj w temacie X3 - spolszczenia do skryptówCo do samego skryptu to nie wiem czy ktoś używał, ja przejmowałem statki przy użyciu BSE.Czy dokowałeś do stacji? Tak samo dokuje się do lotniskowców, wydajesz komendę "dokuj do..." i wybierasz statek zamiast staję.Zapoznaj się z FAQ, znajdziesz tam na pewno wiele ciekawych odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 sciągnąłem z mamuta, po odinstalowaniu wszystko jest ok. moje pytanie dotyczy tego, czy będąc w przestrzeni można wylądować na lotniskowcu i jak to zrobić. powiedzmy, ze w systemie mam 20 L, 6 P i 4LX i wysyłam J i nic nie mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Przyjrzyj się swojemu pierwszemu postowi w tym temacie. I odpowiedzi w kolejnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 no coż, za szybko się ucieszyłem ze zdobycia J, i na siłę próbowałem na nim wylądować, więc jedynymi lotniskowcami są te w stoczniach do kupienia (lub do zdobycia ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Tak. Wszystkie inne tylko nie J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 J owszem, ale z XTM. Jeśli nie masz to zacznij grać w moda XTM. Musisz niestety zacząć od nowa grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi