tauri Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 mam problem(jak zawsze, gdy tu piszę).w kilku sektorach uzbierałem kilkanaście statków(TS, TP i myśliwce), ale przelot taką flotą do innych systemów jest i długi i dopadają mnie piraci lub Xenoni.czy po zakupie np. Herkulesa ( ma pojemność 9 statków) można je zebrać z systemu i wyskoczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 FAQ#55, ściągnij statystyki statków. Są tam wszystkie i te z XTM-a i czystego X3R. Pozwoli Ci zapoznać się z możliwościami statków, w tym hangarów. Musisz się jednak liczyć z tym że ilość jest podawana ogółem i takich TS-ów może wejść tylko kilka, a nie tyle ile podają statystyki. Zresztą nie pamiętam, ale w czystym X3R to chyba TL nie ma możliwości dokowania TS-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ... Z czym, ze ... TP jest traktowany jak TS, jesli chodzi o dokowanie. Jesli grasz w XTM to na splickiego slonia bedziesz mogl wyladowac jednym TSem oraz kilkunastoma mysliwcami. Slon to taki lotniskowiec dla ubogich, ale daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 właściwie to nie bardzo widzę jakim polecemien mogę zadokować statki, nawet jak jestem na słoniu i wydaję polecenie dokuj pokazuje się stacja lub lotniskowiec, a słonia nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jak jesteś na Słoniu to komu wydajesz polecenie? Słoniowi czy innemu statkowi?Do tego jeśli nie masz XTM-a to tak jak pisałem nie zadokujesz do Słonia TS-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 czyli wsztko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Jeśli jeszcze pytanko aktualne to podpowiem, że chba do mamuta mógł zadokować 1 TS . Ale jest też inne rozwiązanie: napęd skokowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi