tauri Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 gdzieś na forum znalazłem post o zdobyciu Xenońskiego K, ale nie mogę na niego trafić. czy jest jakiś sposób na jego zdobycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 BSE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 mam zaistalowany BSE ( chyba), ale coś idzie nie tak, dorwałem xenońskiego P i nic się nie dało zrobić, ani osobiście przejąć, ani wirusem. podobnie stało się z borońską hydrą.z tego co zrozumiałem to jeszcze powinno się mieć licencję zbieraczy złomu ( od teladian)- gdzie to można kupić?jeszcze jedno jak zaistalować skrypt obrona rakietowa mosqito ?dodam, że mam X3R + łatka do wersji 2,5 + BSE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 FAQ#6Czytajcie forum przed pisaniem. Czytanie nie boli, zdecydowanie nawet mniej wymaga wysiłku niż pisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 thx, forum jest baardzo obszerne, jak się ma lat więcej niż trochę to i ciężko potem wrócić do potrzebnych rzeczy.za parę tygodni pewnie się obczaję z forum ps. tylko linki ze skryptami trzeba poprawićpps. a dokach u T brak urządzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Cytatorum jest baardzo obszerne, jak się ma lat więcej niż trochę to i ciężko potem wrócić do potrzebnych rzeczy.za parę tygodni pewnie się obczaję z forumA od czego jest opcja "Szukaj"? Myślisz że ja wszystko pamiętam, co było pisane na forum? Po prostu umiem szukać, grunt to zadać odpowiednie pytanie.Cytatps. tylko linki ze skryptami trzeba poprawićTo popraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 linki do spolszczeń nie działają, jakbym potrafił to bym zrobił.a isd- super, tylko cena jakaś maała, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zobacz ponownie do tamtego tematu, jest aktualizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 wybacz, ale zostanę przy starej cenie chyba wgram od nowa, zaistaluję bunus paka z obroną, isd, BSE i SCS,po instalacji BSE z automatu mam info, przy SCS i ze skryptu i auto nic nie ma ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Czy ktoś może mi powiedzieć o czym on pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No jak to, nie rozumiesz?Może TO pomoże.Chociaż nie wiem czy z merytoryką sobie poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 po istalacji BSE i uruchomieniu tego skryptu z klawisza mam pojawiające się info o uruchomionym skrypcie.po zainstalowaniu SCS nic się nie dzieje(brak info), chociaż też widnieje w zakładce skryptów.pomyślałem, ze wgram od nowa poprawną konfigujację X3 i spróbuję te skrypty zainstalować raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshemozz Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Ale nigdzie nie jest powiedziane, że koniecznie musi się jakaś informacja o zainstalowanym skrypcie pojawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tauri Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 być może ale u Teladian scs w dokach nie ma.przynajmniej w sektorze Seizwell (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi