dam111 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Straciłem dwa kompleksy w których było w sumie 10 destylacji gwiezdnej wódki , ponieważ co jakiś czas przylatuje np : Feniks i niszczy wszystko co jest moje .Jak temu zaradzić teraz mam 10 Boreaszów 2 Pytony 4 Jokohamy 2 Cerbery i nadal atakuja .Teraz musze tworzyć większą flote bo wszystko zostaje zniszczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Gwiezdna wódka jest towarem nielegalnym i jeśli w TC w sektorze którejś z ras wybudujesz fabrykę/kompleks ją produkujące, to niestety wcześniej czy później jakiś patrol się nimi zainteresuje i zniszczy. Podobnie wygląda sprawa z gwiezdnym zielem (teladihuana ? nie pamiętam jak to się zwie w polskiej wersji...) poza sektorami teladian.Jedyne wyjście to budowa kompleksów produkujących nielegalne towary w sektorach pirackich lub nieznanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dokładnie tak jak pisał Prowler. Pisałem już o tym w tym temacie: Bimbrownie w TC.Warto przeglądać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dam111 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi