Anonymous Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Czy po wgraniu XTM zanika ruch transportowców i statków cywilnych ? Wgrałem na X3 z patchem 2.5 full XTMa, zmienił się wygląd sektrów, doszły nowe, komuikat o poprawnym działaniu też jest. Włączyłem nową gre i statków cywilnych nie ma, podczas wykonywania 1 misji fabuły spotkałem tylko statki które biorą udział w misji, nikogo więcej, Argone Prime świeci pustkami, jedynie krąży tam mamut i pare M5. To tak ma być czy coś u mnie nie działa ? Przed wgraniem XTMa wywalilem X3 z dysku i instalowalem na nowo + patch 2.5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Błąd, zobacz jeszcze raz na nowej grze, czy będą statki transportowe. Co do statków cywilnych to chyba XTM je usuwa, aby system miał mniej roboty. Ale TS-y, patrole policyjne i wojskowe muszą być.Jeśli w nowej grze nadal ich nie będziesz miał to niestety, ale najlepszym wyjściem będzie reinstalka. Czasem tak bywa że po niby poprawnym instalowaniu X3R i XTM-a nie wszystko działa jak należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts